„Be the gift” – provocarea studenților din CLuj-Napoca

Când te-ai uitat ultima dată în jurul tău și ai făcut loc în suflet mulțumirii pentru oamenii dragi din viața ta, pentru sănătate, sau pentru lucrurile mici, care îți fac viața mai plină de înțeles? Este timpul să o faci.

Și dacă simți că ai vrea să împarți din doza ta de bucurie celorlalți, venim cu o propunere de nerefuzat. În 18 decembrie ne-am propus să te convingem că poți găsi o și mai mare bucurie în A FI-tu însuți-DAR. Te așteptăm cu zâmbete și entuziasm să audiezi concertul de colinde al trupei Revers și să ne amintim de cel mai mare Dar, care a umblat printre noi.

Studenții medicinişti, tinerii medici (și nu numai) au pregătit obiecte de decor, urmând să își pună în valoare și talentele culinare, ca să te aștepte la târgul caritabil cu tort, prăjituri, punch, ciocolată caldă și multe alte d-ale gurii, gătite cu dragoste din abundență. Banii adunați în vânzări vor fi folosiți pentru a cumpăra cadourile pe care le vom duce în zilele următoare pacienților internați în spitalele din Cluj Napoca. Dacă vrei să ni te alături, nu ezita să ne spui!

Fii tu darul de aceste sărbători! Vino cu noi! 

Unde: Calea Dorobanților, nr. 18-20, „Eclesia”
Când: Marți, 18 decembrie, ora 19:00.

Pentru mai multe detalii și update-uri în timp real, urmărește evenimentul Facebook|Concert de Colinde și Târg Caritabil!