„Ce primești în dar?” – genericul celei de-a VIII-a ediție a Concertului Caritabil „Dar din Dar”!

„Ce primești în dar?” – genericul celeide-a VIII-a ediție a Concertului Caritabil „Dar din Dar”!

Vineri, 21 decembrie, ora 19:00, Palatul Copiilor din București este din nou gazda tradiționalului Concert Caritabil „Dar din Dar”. Evenimentul organizat de Marian Mocanu scrie în 2018 istoria celei de-a VIII-a ediție.

Programul aduce în scenă voci consacrate din mediul evanghelic. Adi Mocan, Adi Gliga, Alin și Florina Jivan, Sorin Raica& Corul Unisong aduc în scenă cele mai frumoase colinde și melodii de Crăciun.

Tradițiile consacrate merită respectate. Savurați o seară de suflet și dăruiți prin participarea voastră puțină dragosteși bucurie. Evenimentul este organizat de Marian Mocanu Music și Vertical Center.

„Conceptul creștin „Dar din dar” a luat ființă în urma unui vis pe care l-am avut, și la propriu și la figurat. Adică am avut un vis și în acest vis vedeam cum oamenii de tot felul, oameni obișnuiți erau atinși de Dumnezeu în urma cântărilor și schimbați în urma cuvintelor deosebite din concert și prin cântări care făceau să se simtă bunătatea lui Dumnezeu. În urma acestui vis de noapte am început să visez cu ochii deschiși că se pot realiza lucruri mărețe prin credința în Cel care m-a vindecat și încă vindecă. Și m-am gândit că și eu aș putea să arat din bunătatea ce mi-a arătat-o mie Dumnezeu la fel ca oricărui om. Ideea de a dărui din ceea ce primim a venit cu ochii deschiși și numele acestui concert mi-a venit cu ochii închiși. Dumnezeu ne dăruiește sănătate, dragoste, prietenie, iertare și puteți adăuga la nesfârșit. Așa că și noi ar trebui să dăruim din bunătatea pe care ne-o arată Dumnezeu zi de zi. Așa s-a născut „Dar din dar”.  Putem visa măreț și cu ajutorul lui Dumnezeu, dar și al dumneavoastră, putem visa împreună și putem face ca acest vis să se împlinească. Vă invit să fim una și să dăruim din ceea ce și noi primim de la Dumnezeu, să dăruim speranță, bucurie și o nouă șansă… împreună. Fiecare concert în parte are o poveste unică legată din viețile noastre reale de zi cu zi”, împărtășește Marian Mocanu.

Mai multe detalii despre eveniment urmăriți pe site-ul oficial Marian Mocanu Music.ro și evenimentul Facebook|Ce primești în dar?