Summitul Global de Conducere 2019 la Chișinău

Summitul Global de Conducere (GLS) revine în Republica Moldova după o pauză de un an, pentru cea de-a treia ediție. Evenimentul va avea loc pe 1-2 martie 2019, la Teatrul Ginta Latină din Chișinău.

Despre Summitul Global de Conducere

Summitul Global de Conducere, cunoscut la nivel mondial ca GLS (Global Leadership Summit) este o conferință despre conducere și de echipare pentru lideri creștini, liderii din mediul de afaceri și profesioniști. Un eveniment de 2 zile, cu vorbitori renumiți, prezentați prin intermediul proiecției video. Evenimentul este organizat în peste 1,475 de localități, 135 de țări, 60 de limbi, adunând peste 445,000 de lideri la nivel global.

Programul Evenimentului

Summitul Global de Conducere va avea loc pe data de 1-2 martie 2019.

În programul acestei ediții, vor fi prezentări de John C. Maxwell, Expert în Leadership și Scriitor de Succes; Simon Sinek, Scriitor de Succes; Carla Harris, Vice Președinte la Morgan Stanley; și alții, dar și multe alte surprize.

Biletele sunt deja în vânzare

Înscrierea este deschisă și deja puteți procura biletele. Biletele pot fi procurate la un preț promoțional până la data de 31 Ianuarie 2019. Ulterior, biletele vor fi mai scumpe! Pentru detalii despre prețuri, vedeți tabelul prețurilor de mai jos.

Vă recomandăm să procurați biletele din timp să vă asigurați locul la un preț mai bun! În ziua evenimentului, biletele vor fi vândute în măsura locurilor disponibile.

Prețuri reduse pentru Grupuri

În caz că doriți să participați cu un grup de colegi sau prieteni, puteți beneficia de un preț redus pentru grupuri de minim 6 persoane. Sunt binevenite grupuri din organizații și companii.
Prețuri speciale pentru Studenți și Familii

De asemenea, avem la dispoziție un număr limitat pentru studenții neangajați și familii (3-4 participanți per familie). Prețurile pentru studenți sunt de 200 MDL per bilet, iar pentru familii 250 MDL per bilet. Dacă ați dori să benificiați de prețurile speciale pentru Studenți și Familii, vă rugăm să selectați formularul corespunzător la înregistrarea pe website.

Modalități de plată

La confirmarea înregistrării veți primi pe email o informație cu privire la modalitatea de achitare a biletului.  

Urmăriți pagina de Facebook și pagina web pentru mai multe detalii

Mai multe detalii pot fi văzute pe website-ul nostru și pagina de Facebook. Vă încurajăm să dați like dacă doriți să fiți la curent cu ultimele noutăți despre Summit.

Echipa de organizare depune efortul maxim pentru a asigura cea mai înaltă calitate a evenimentului de dezvoltare personală și spirituală, dar și împărtășirea unei viziuni mărețe: „motivul pentru care Dumnezeu ne-a chemat să conducem”.
Dumnezeu să ne ajute la aceasta!

Vă așteptăm cu drag!

Echipa de Organizare
Summitul Global de Conducere

Echipa ȘtiriCreștine.ro vă recomandă acest eveniment. Profitați de ocazie și beneficiați de reduceri asigurându-vă în loc în lista participanților. Pentru update-uri în timp real, urmăriți evenimentul Echipa ȘtiriCreștine.ro vă recomandă acest eveniment. Profitați de ocazie și beneficiați de reduceri asigurându-vă în loc în lista participanților. Pentru update-uri în timp real, urmăriți evenimentul Facebook | Summitul Global de Conducere 2019 (opens in a new tab)” href=”https://www.facebook.com/events/341638986422576/” target=”_blank”>Facebook | Summitul Global de Conducere 2019