Școala Timotei începe anul cu cercetarea Scripturilor la Chișinău

În perioada, 2-11 ianuarie 2019, Școala Timotei își deschide ușile pentru o nouă generație de tineri și adolescenți care vor să se aprofundeze în tainele Cuvântului lui Dumnezeu. Anastasia Filat ghidează toți doritorii de a călca pe urmele lui Cristos prin cursurile de studiu biblic inductiv „Iosif” și „Doamne, învață-mă să studiez Biblia în 28 de zile”. Evenimentul este găzduit de Biserica Baptistă „Harul” din Chișinău.

La sesiune pot participa tineri cu vârsta cuprinsă între 14 – 18 ani. Pentru a fi înscriși în rândul studenților Școlii Timotei, fiecare participant trebuie să prezinte o recomandare din partea a doi creștini.

Școala Timotei face parte din cadrul Institutului de Studiu Biblic Inductiv din Eurasia. Înființată în 2016, Școala Timotei este instrumentul prin care studenții pot să descopere răspunsuri pentru viață, să transforme și să formeze caracterul lor prin studierea Bibliei din fragedă tinerețe.

Pentru mai multe detalii apelați la 069966779 sau la email info@precept.md. Pentru update-uri în timp real, urmăriți evenimentul Facebook | Școala Timotei |Sesiunea I.

Toți doritorii de a descoperi bogăția Sfintelor Scripturi sunt așteptați miercuri, 2 ianuarie, începând cu ora 10:00, pe strada Ciocârliei 2/8. Începeți un an binecuvântat în cercetarea Scripturilor.