Săptămâna de Rugăciune 2019: Unitate în Trupul lui Cristos

În perioada, 6-13 ianuarie 2019, comunitatea Evanghelică din întreaga lume se unește în rugăciune. Săptămâna de Rugăciune este o tradiție marcată tradițional în prima săptămână a anului. Bisericile Evanghelice își pleacă genunchii în rugăciune, mulțumire și pocăință. În 2019, Alianța Evanghelică din România (AER) și Uniunea Bisericilor Creștine după Evanghelie din România (UBCEB) cheamă la o săptămână intensivă de rugăciune pentru „Unitate în Trupul lui Cristos”.

Unitate în dragoste, unitate în viziune, unitate în misiune, unitate în biserică, unitate în credință, unitate în Duhul și unitate în Trupul lui Cristos sunt cauze pentru care pledăm în rugăciune. 

O inimă și un gând, vă provocăm să vă uniți în cereri, mulțumiri și pocăință pentru a deschide porțile cerului asupra acestei generații. Începând cu ziua de duminică, 6 ianuarie 2019, dăm startul lanțului de rugăciune „Unitate în Trupul lui Cristos”. 

Alăturați-vă provocării și trăiți o experiență unică cu Domnul Isus alături de milioane de creștini din întreaga lume. Urmăriți zilnic site-ul ȘtiriCreștine.ro pentru a primi motivele de rugăciune la zi sau evenimentul de Facebook | Sâptămâna de Rugăciune 2019.