Șapte membri noi în familiei Bisericii „Pâinea Vieții” din Lugoj

Duminică, 13 ianuarie, Biserica Creștină Baptistă  „Pâinea Vieții” din Lugoj a sărbătorit bucuria unui Botez Nou Testamental. Șapte noi membri, majoritatea tineri, au mărturisit în apa botezului pe Isus Hristos ca Domn și Mântuitor al vieții lor.

La bucuria bisericii locale au participat tineri din Timișoara, care alături de tinerii bisericii au lăudat pe Domnul. Cu mesaje din Scriptură sau alăturat pastorii Jay Richardson, Gearl Spicer şi Ionel Tuțac, iar actul botezului a fost oficiat de către pastorii Gigel Olariu şi Gearl Spicer.

Atunci când sărbătorim astfel de evenimente, haideți să conștientizăm că acest act este o adevărată minune. Viețile schimbate și destinații modificate spre veșnicie în slavă cu Isus sunt marcate cu bucurie nu doar aici pe pământ, ci și de îngeri în ceruri. Întreg cerul se bucură de salvarea unui suflet.

Haideți să ne rugăm pentru noii intrați în legământ, să aibă curajul să își trăiască credința potrivit Scripturilor și să fie o mărturie vie pentru Cristos, în orice situație.

Nelu Tuțac mulțumim pentru informațiile transmise.