Laura Bretan – invitată la Biserica Baptistă „Harul” din Lugoj

Laura Bretan, „Opera Child”, așa cum este numită de presa internațională concertează duminică, 3 februarie, la Biserica Baptistă „Harul” din Lugoj. Vocea ei incredibilă pentru vârsta pe care o are, înalță imnuri de slavă Domnului Atotputernic alături din comunitatea din Lugoj, la care vă provocăm să vă alăturați și să luați parte. Nu pierdeți o prestație LIVE duminică, ora 10:00, pe str. Plopilor, nr. 10.

Laura Bretan a cucerit publicul din SUA și România la vârsta de 13 ani calificându-se din prima apariție pe scenă în galele LIVE în concursul Americans Got Talent și câștigând „Românii au Talent” 2016. Pe scena din România a ajuns la provocarea bunicului ei, dedicându-i marea victorie post-mortem. De atunci Laura nu lipsește de la concertul anual organizat la Ateneu de Forumul Civic și alte evenimente creștine de avergură din România.

A cucerit pretențiosul juriu de la Americans Got Talent interpretând o arie de operă, având preferințe muzicale atipice pentru un copil de vârsta sa şi a ajuns în marea finală. Interpretarea ei îi dă biletul direct în galele LIVE primind Golden Buzzer de la jurata Mel B (ex-Spice girls). Din acel moment, Laura a devenit o adevărată senzație mediatică.

S-a născut lângă Chicago la 7 aprilie 2002 într-o familie de români. A început să cânte în biserică la 4 ani, iar de la 5 ani începe să cânte la pian și să participe la diverse concursuri muzicale. Pasiunea pentru muzică este una moștenită de la părinții săi, deși recunoaște că tatăl ei nu cântă decât în duș sau atunci când crede că nu este auzit de nimeni.

În 2019, Laura devine cetățean român cu acte în regulă, face parte din lista celor 23 de participanți în Concursul Eurovision și vrea să aducă următoarea ediție Song Contest la București! În concursul Eurovision 2019, cea mai tânără concurentă din competiție, în vârstă de 16 ani, interpretează piesa „Dear Father”, compusă de Mihai Alexandru (muzică) și Alexa Niculae (versuri).