„Relația de iubire” – seară de tineret la Biserica „Emanuel” din Viena

Dacă este duminică și ești în Viena, atunci ești cu drag așteptat la Emanuel! Fiecare seară de duminică adună tinerii români din diasporă la o întâlnire de suflet. Muzică pentru suflet, cuvinte calde, prieteni și gustările delicioase sunt condimentele fiecărei întâlniri.

Luna ianuarie 2019 a fost dedicată tematicii: „Descoperirea identității spirituale”. În februarie, luna dragostei, vino să descoperi un subiect de maxim interes pentru tineri: „Descrierea relațiilor”.

Duminică, 17 februarie, ora 17:00 descoperim „Relația de iubire”. Grupul de închinare al Bisericii Baptiste „Bethel” din Viena conduce timpul de închinare, iar pastorul Ionuț Trufan răspunde la dilemele sensibile cu care ne confruntăm fiecare în „Relațiile de Iubire”.

Ionuț Trufan este absolvent al Universității Emanuel din Oradea, licențiat în Teologie Baptistă Pastorală. A finalizat studiile de masterat „Master of Arts” la Central Baptist Theological Seminary, Minneapolis, filiala Arad și a finalizat și „Master of Divinity” la Theological Master Academy Berlin, filiala Timișoara. Păstorește Biserica „Betel” Vermeș și „Betel” Berzovia din județul Caraș Severin. Este căsătorit de 10 ani cu Claudia și împreună au doi băieți, Amos și Levi.

Nu pierdeți duminică, 17 februarie, ora 17:00, la Meiselstraße 70a Viena, o întâlnire de suflet pentru tineri, cu tineri și despre tineri! Serile de tineret cu genericul „Relații de Iubire” se vor încheia pe 24 februarie 2019, în cadrul serviciului de dimineață, începând cu ora 10:00. În baza pasajului din Efeseni 4:14-33, Daniel Godja va aborda în mesajul său „Relația dintre Hristos și Biserică”.

Tânjiți după o relație autentică cu Dumnezeu și cu oamenii din jur? Sunteți în Viena și aveți nevoie de o comunitate care să vă ofere confortul de apartenență la un grup social. Biserica Emanuel din Viena este locul mai mult decât potrivit. Ușile sunt deschise pentru fiecare român aflat departe de casă! Un loc unde poți să îl cunoști pe Dumnezeu, să te închini în limba română și să rămâi conectat cu țara!


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home3/stiric/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107