Conferința „O viață, o generație” la Cluj-Napoca

În plină desfășurare a Campaniei „40 de zile pentru viață”, comunitatea din Cluj-Napoca dezbate o problemă dureroasă a zilelor noastre – avortul! Și nu așa cum ne-am obișnuit să îl abordăm, dar dezbatem problema vieții, privind prin prisma la toate aspectele. Vineri, 18 martie, ora 19:00, descoperim hidoșenia avortului și sanctitatea vieții prin perspectiva: științifică, etico-morală, teologică, creaționistă și psihologică, în cadrul Conferinței „O viață, o generație”.

Tratăm cu  maximă seriozitate efectele post-avort și căutăm soluțiile cu vorbitori de marcă precum: Pastor Adrian Tămaș, Dr. Daniela Pintican, Pr. Mihai Groza, Prof. Gabriel Braic,
Phd. Vlad Crîznic.

Într-o lume confuză, fără repere morale absolute, argumentele contează. Fie că ești un misionar convins Pro Life sau un apărător al drepturilor femeii care prevalează vieții bebelușului, acceptă provocarea și fii parte din această dezbatere importantă pentru zilele noastre. Cunoaște puterea argumentelor Pro Life din punct de vedere teologic, moral, etic, medical și științific. Toate împreună susțin sanctitatea vieții și minunea pe care multe femei au decis să o distrugă, în faza conceperii.

Dacă încă nu ești convins de valoarea vieții, când începe sau ai alte întrebări, vino la conferință! La sfârșitul evenimentului vei avea ocazia să adresezi întrebările care te frământă, iar vorbitorii vor încerca să îți dea un răspuns.

Conferința a fi găzduită în Sala Europa, a Casei de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca.