Bucuria mărturiei adusă de haine albe trăită din nou la Biserica „Harul“ din Lugoj

Botezul Nou Testamental este o poruncă, o sărbătoare pentru cer și pământ și un eveniment emoționant pentru fiecare copil de Dumnezeu. Un astfel de moment a trăit din nou Biserica Baptistă „Harul“ din Lugoj și cei 11 membri noi care și-au mărturisit credința. 

Îmbrăcați în haine albe, cei 11 tineri, au spus un DA ferm pentru viața cu Cristos pentru martorii văzuți și nevăzuți. 

La bucuria lor și a bisericii locale sau alăturat grupul Grace Singers, iar tinerii și corul bisericii „Harul“ au pregătit momente unice prin cântare. Cu mesajul Evangheliei au slujit pastorul Dan Medrea și Ionel Tuțac. 

Botezul Nou Testamental este un moment sacru care marchează viața fiecărui creștin. De aici încolo, viața lor se împarte în două epoci, până la Cristos și după întâlnirea cu Cristos până în veșnicie. 

Nu am reușit să cunoaștem mărturiile lor, dar cei care ați trăit acest moment solemn și ați încheiat deja acest legământ știți că urmează bătălii spirituale grele. Vă chemăm să vă rugați și să îi binecuvântați pe toți acei ce sunt la început de cale cu Domnul lor, să rămână o făclie vie pentru această lume, oricând și oriunde nu s-ar afla.

Mulțumim pentru detalii și imagini foto frate Nelu Tuțac