Lansarea de Carte „O paradigmă a misiunii creștine în Asia Centrală post-sovietică“ de Mihai Malancea la Chișinău 

Marți, 14 mai 2019, Universitatea Divitia Gratiae găzduiește două evenimente inedite dedicate migrației și misiunii transculturale.

Masa Rotundă cu tema: „Rolul migrației în misiunea creștină“, ora 15:00 și

Lansarea de Carte: „O paradigmă a misiunii creștine în Asia Centrală post-sovietică“, semnată de Mihai Malancea, ora 17:30.

Într-o lume în permanentă schimbare, avem responsabilitatea de a fi făclii aprinse în orice colț a lumii. Cum să împlinim această chemare într-o lume atât de confuză în teorii și concepte despre lume și viață? Aflăm din dezbaterile și lansarea de carte, marți, 14 mai, la Univeristatea Divitia Gratiae.

„O paradigmă a misiunii creștine în Asia Centrală post-sovietică“ este titlul de carte născută într-o inimă pasionată de lumea musulmană și în mod special de popoarele din zona Asiei Centrale. Titlul desfășurat în peste 377 de pagini semnată de dr. Mihai Malancea reflectă din fiecare filă dragostea și pasiunea autorului pentru acest spațiu atât de diferit și în același timp atât de apropiat de noi. Structurată în cinci capitole, cartea explorează cinci direcții principale care au menirea să provoace o nouă generație la misiune, să ajute moștenitorii post-sovietici să cunoască contextul și nevoile acestor popoare și să se îndrăgostească de această chemare –  misiunea transculturală printre popoarele din Asia Centrală.

Dr. Mihai Malancea este profesor și rector al Universității Divitia Gratiae din Chișinău. De asemenea, esste profesor în cadrul Institutului Internațional TCM, Austria și lector al Universității din București. Pastor al Bisericii Baptiste Speranța din Chișinău. La toate acestea se adaugă o vastă experiență misionară de peste 20 de ani în lumea islamică, timp în care a călătorit foarte mult, a studiat grupuri etnice, cultura și factorul religios, fenomenele social-politice, explorând și înțelegând astfel importanța contextualizării în evanghelizarea popoarelor Asiei-Centrale. Titlul de carte: „O paradigmă a misiunii creștine în Asia Centrală post-sovietică“ este rezultatul unei vieți dăruite în întregine misiunii.

Sunteți așteptați cu drag în sala de conferințe a blocului E, etajul 3, pe adresa Alexandru Hâjdeu 94. Pentru mai multe detalii urmăriți evenimentul Facebook sau apelați la numărul: 069460334.

Reveniți pe ȘtiriCreștine.ro pentru a afla mai multe detalii despre carte și autor.