Asia Bibi amenințată din nou cu moartea de un pakistanez aflat în Canada

Asia Bibi a supraviețuit zece ani pe „culoarul morții” în așteptarea execuției; a înfruntat furia musulmanilor din Pakistan; a stat departe de familie ani întregi, însă, de curând, a primit azil în Canada, iar când totul părea că s-a terminat, Asia mai primește o lovitură, un musulman a amenințat că vrea să o găsească și să o ucidă pe cea care a îndrăznit să blasfemeze pe profetul Mohamed.

Potrivit Asociației Creștine Britanico-Pakistaneze, un bărbat musulman care pretinde că trăiește în Canada, a lansat un videoclip pe internet în care amenință că o va găsi și o va ucide pe Asia Bibi pentru că aceasta l-ar fi blasfemat pe Profetul Mohamed. În videoclip, se aud mai multe persoane lăudând virtuțile Profetului Mohamed, apoi promit că o vor ucide pe „necredincioasa” Asia Bibi, potrivit CBN News, care nu poate spune dacă acest videoclip e unul autentic.

Asia Bibi a petrecut aproape zece ani pe „culoarele morții” într-o închisoare din Pakistan, fiind acuzată de blasfemie. A fost achitată de Curtea Supremă din Pakistan în luna octombrie a anului trecut, însă Guvernului Pakistanez i-au luat mai mult de șapte luni pentru a îi permite acesteia să părăsească Pakistanul.

A ajuns în Canada, care i-a acordat azil, însă locația exactă a acesteia este ținută în secret din motive de securitate.

Sursa: CBN News