Fostul rocker Alice Cooper: Isus mi-a salvat viaţa

Cântăreţul Alice Cooper a făcut carieră în industria muzicală hard-rock, însă într-un interviu recent el a declarat că este creştin şi că vrea să îi ajute pe tineri să îl găsească pe Hristos.

Cooper, care a fost intervievat de pastorul Greg Laurie, spune că a înfiinţat în 1995 un centru  numit Solid Rock pentru a ajuta tinerii adolescenţi aflaţi în dificultate. Centrul funcţionează ca o organizaţie non-profit, bazată pe credinţă.

„Cu toţii suntem creştini,” spune Cooper despre oamenii cu care a fondat Solid Rock şi care lucrează acolo. „Dumnezeu ne-a călăuzit pentru a înfiinţa acest centru, iar noi doar am ascultat. Asta e tot!”

Cooper spune că ideea de a înfiinţa Solid Rock i-a venit după ce a fost martor la o scenă în care doi adolescenţi schimbau droguri.

„Am văzut cum un tânăr de 16 ani a cumpărat droguri la un colţ de stradă şi mi-am spus: „Cum ar putea şti acel tânăr că nu ar putea fi un mare chitarist? Sau că celălalt n-ar putea fi un mare toboşar? Şi m-a lovit chiar atunci acest gând: De ce n-aş face un centru unde aceşti tineri să aibă o alternativă sănătoasă la o viaţă de dependenţă?””

„Nu ţi-e ruşine să recunoşti că eşti creştin,” îl întreabă Laurie.

Cooper spune că nu.

„Oameni mă ştiu că sunt un rebel,” spune Cooper. „Însă nu a fost niciodată un rebel mai mare decât Isus Hristos.”

Cooper spune cum Hristos l-a izbăvit de dependenţa de cocaină. El ştia că se va duce în iad dacă nu-şi schimbă viaţa.

„Ştiam că voi ajunge la un punct în care fie îl accept pe Hristos şi încep o viaţă nouă, fie aş fi murit din cauza acestei dependențe şi asta ar fi fost foarte tragic,” spune el. „Asta este ceea ce m-a motivat.”

Cooper a luat parte la un serviciu religios la biserica unde Greg Laurie este pastor.

„Poate fi intimidant să predici în faţa lui Alice Cooper,” a spus Laurie într-un clip video făcut înaintea interviului. „Însă sunt foarte multe lucruri pe care oamenii nu-l ştiu despre el. El este un ucenic al lui Hristos de mulţi ani. Alice a fost crescut într-o familie creştină. De fapt, tatăl lui este pastor. Cu toată acestea el a luat-o pe căi greşite şi s-a băgat într-o mulţime de necazuri, fiind foarte aproape să-şi vadă viaţa distrusă de droguri şi alcool. Însă în el s-a petrecut o schimbare atunci când şi-a închinat viaţa Domnului Isus Hristos. Şi de atunci el umblă pe calea credinţei.”

Sursa: Christian Headlines