„Viață în dar” – un nou concert marca Corul Zorilor la Cluj-Napoca

Ce poate fi mai frumos într-o seară de vară, ca un moment de închinare? Sâmbătă, 29 iunie, Corul Zorilor vă invită la o nouă lansare de CD într-un concert cu genericul „Viață în Dar”. Evenimentul începe la ora 19:00, la Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca.

Intrarea se face în baza invitațiilor, despre care puteți afla mai multe detalii pe site-ul oficial: www.corulzorilor.ro

„Lăudaţi pe Domnul! Lăudaţi pe Dumnezeu în Locaşul Lui cel Sfânt, lăudaţi-L în întinderea cerului, unde se arată puterea Lui! Lăudaţi-L pentru isprăvile Lui cele mari, lăudaţi-L, după mărimea Lui nemărginită! Lăudaţi-L cu sunet de trâmbiţă, lăudaţi-L cu lăuta şi harpa! (Psalmul 150:1-3)

Este chemarea adresată întregii Biserici a lui Hristos, la care au răspuns cei peste 100 de coriști ai Bisericii Betel din Cluj-Napoca. Corul Zorilor a lansat, până în prezent, 6 CD-uri audio si 2 DVD-uri video.

Nu pierdeți oportunitatea de a vă odihni trupul și sufletul într-o seară de închinare, alături de Corul Zorilor, sâmbătă, 29 iunie, la Sala de Cultură a Studenților. Pentru mai multe detalii accesați site-ul oficial, iar pentru update-uri în timp real vedeți evenimentul Facebook | Viață în Dar.