Dacă nu-ți poți vinde isteria adulților, încearcă la copii

Întreaga Stângă americană – mass-media, mișcarea ecologistă și mai ales politicienii Democrați – este entuziasmată de implicarea adolescenților și chiar a copiilor mai mici în protestul împotriva „lipsei de acțiune” globale în ceea ce privește încălzirea globală, potrivit lui Dennis Prager.

Și nu doar Stânga americană, desigur. Stânga din întreaga lume sărbătorește. O fată suedeză de 16 ani, al cărei dispreț pentru adulți este uluitor, este un erou internațional. Democrații din Congres au invitat-o să vorbească în plen, iar Organizația Națiunilor Unite a făcut același lucru. Primarul și consiliul municipal din New York au politizat momentul și școlile publice ale orașului, permițând elevilor să lipsească de la școală pentru a participa activ la un protest de încălzire globală.

Mesajul tinerilor activiști în schimbările climatice este: „Voi, adulții, nu vă faceți datoria. Drept urmare, nu avem viitor”. Iar un reporter empatic de la Los Angeles Times – oare există reporteri care nu sunt empatici? – a zis: „Tinerii încă așteaptă un semn că bătrânii lor înțeleg”.

Relatarea Times este una tipică: „În spatele activismului se află un adevăr simplu: Tinerii sunt incredibil de speriați de schimbările climatice. Le văd ca pe o nedreptate profundă și o amenințare existențială pentru generația lor și a celor care vor veni…”.

„Tinerii se îngrijorează tot mai mult”, a spus Maria Ojala, un psiholog de mediu la Universitatea Orebo din Suedia.

„Arielle Martinez Cohen, în vârstă de 18 ani, activist al grupului pentru tineri Zero Hour, își amintește că a citit un raport al unei instituții australiene care a avertizat că specia umană ar putea să dispară până în 2050 dacă societatea nu va face front comun”.

„Îmi imaginez că se va întâmpla ceva asemănător cu apocalipsa”, a spus Arielle.

„Mulți tineri spun că nu cred că pot aduce copii pe lume într-un astfel de mediu…”

„Nu este etic. Pur și simplu ne dăm foc la casă”, a spus Lana.

„Este ceva de neînchipui”, a convenit sora ei geamănă, Yena.

„Și cum se pot gândi chiar la facultate sau la carieră când se confruntă cu atâta incertitudine?”

Este esențial să ne amintim că isteriile – cum ar fi coluziunea rusă cu Trump, „rasismul endemic și sistematic din America”, „criza” de SIDA heterosexuală din America și „cultura violului” din campusurile colegiilor – sunt pentru Stânga ce este oxigenul pentru viața biologică. Fără oxigen nu există viață; fără isterie nu există Stânga.

Aparent, totuși, isteria Stângii cu privire la încălzirea globală care duce la dispariția virtuală a vieții pe Pământ nu a mișcat suficienți de mulți adulți. Mulți adulți care nu neagă că Pământul se încălzește – cum ar fi scriitorul și gânditorul ecologist danez Bjorn Lomborg – neagă că amenințarea este „existențială” și cred că soluțiile Stângii, cum ar fi Noul Acord Verde, vor afecta lumea mai mult decât emisiile de carbon.

Dovada că Stânga este isterică este propriul refuz de a promova energia nucleară – o sursă de energie complet curată, care nu este fosilă. Franța produce în acest fel 70% din energia sa. Oricine crede cu adevărat că viața pe Pământ este în pericol, ar îmbrățișa barca de salvare a energiei nucleare. Nu dovedește altceva decât că scenariul „amenințării existențiale” este o altă temă falsă a Stângii pentru a alimenta isteria care va duce la controlul economiei și societății.

Și asta ne duce din nou la copii: dacă nu-i poți convinge pe adulți cu isteria, încearcă la copii. Și asta a făcut Stânga. La urma urmei, nimeni nu este la fel de maleabil sau la fel de ușor de îndoctrinat ca și copiii.

Gândiți-vă la asta: dacă Stânga nu le-ar fi spus că lumea se va sfârși, ei nu s-ar îngrijora. S-ar bucura de viața lor tânără, poate chiar vor învăța să aprecieze că trăiesc în cea mai liberă țară, în cea mai prosperă perioadă din istoria omenirii. În schimb, mulțumită socialiștilor (care sunt copii în corpuri de adulți), aceștia trăiesc cu o „anxietate ecologică existențială”.

Este un alt mod în care Stânga abuzează copiii (pe lângă faptul că le spune că nu sunt nici băieți, nici fete, ci orice vor alege ei mai târziu; educându-i să arate dispreț față de țara lor și deposedându-i de cea mai mare sursă de moralitate, sens, comunitate și fericire – religia Iudeo-Creștină).

Este deprimat și înfricoșător.

Cele mei teribile filme sunt cele în care copiii sunt spălați pe creier. Acum, acest horror se întâmplă în viața reală.

Sursa: Tribuna Românească