Mii de vrăjitoare au făcut ritualuri magice împotriva preşedintelui Donald Trump

După câteva săptămâni de conflict cu rivalii democrați din Congresul american, președintele Trump are de înfruntat o nouă provocare. Vrăjitoarele din America au aranjat o serie de ritualuri prin care să-l „lege” pe președintele american. Pe măsură ce se apropie Halloween-ul, la sfârşitul lunii octombrie, mai multe surse mass-media informează că vrăjitoarele vor arunca vrăji împotriva lui Trump şi a administraţiei sale. Astfel de acţiuni de vrăjitorie împotriva lui Trump nu reprezintă ceva nou. Vrăjitoarele fac vrăji împotriva lui Trump încă de la începutul preşedinţiei sale din 2017.

Ritualul de vrăjitorie a avut loc pe 25 Octrombrie ora 11:59, aceste auto-proclamate „vrăjitoare” vor ca prin acţiunea lor să îl „lege” pe preşedinte, fără însă să pună un blestem asupra lui. Aceste vrăjitoare cred că fac ceva bun pentru ţara lor, prin faptul că îl „leagă” pe Trump ca să nu mai facă rău Americii prin deciziile lui.

Acum un an, o mulţime de vrăjitoare s-au unit în încercarea lor de a face vrăji asupra judecătorului Brett Kavanaugh, un judecător conservator şi pro-viață, care fusese nominalizat de Trump pentru a face parte din Curtea Supremă a S.U.A..

Vrăjitoria este în creştere în America începând cu anii ’90.

Colegiul Trinity din Connecticut a urmărit activitatea vrăjitoarelor în ultimii 18 ani. Conform estimărilor, numărul adepţilor cultului Wicca (din care fac parte vrăjitoarele) au crescut de la 8.000 în 1990 la 340.000 în 2008.

Pew Research Center a făcut un studiu în 2014, conform căruia 0,4% din americani (adică aproximativ între 1 şi 1,5 milioane de americani) se identifică cu wicca sau cu păgânismul.

Preotul Vincent Lampert, care este slujitor al Bisericii Catolice şi exorcist oficial, avertizează că cei care practică ritualuri de vrăjitorie sau oculte se expun lucrării duhurilor rele care au astfel o uşă deschisă prin care pot intra în viaţa participanţilor la astfel de acţiuni.

„Unii o pot face din amuzament, însă nu realizează că se joacă cu focul, şi doar pentru că poate au o intenţie bună asta nu înseamnă că astfel de practici nu pot duce la lucruri mult mai serioase cum ar fi atragerea unei influenţe demonice reale asupra vieţii lor,” a spus Lampert publicației Washington Examiner.

Sursa: CBN News