In Memoriam Billy Graham (VIDEO)

Astăzi marele evanghelist ar fi aniversat 101. La aproximativ 10 luni de la plecarea în veșnicie, în ziua când sărbătorim nașterea celui mai proeminent mesager al Împărăției Evangheliei în sec. XX, prietenii care l-au cunoscut în viața reală i-au adus un omagiu și au pus cele mai frumoase gânduri într-un filmuleț video. Iar familia a publicat câteva poze de la diferite aniversări întâlnite pe câmpul Evangheliei, în diferite colțuri ale lumii.

Cruciada istorică din 1949 trebuia să dureze doar trei săptămâni, dar a fost extinsă de cinci ori. În cele din urmă a trecut prin cea de-a 31-a aniversare în turneul evanghelistic.

Frumoasa aniversare de 39 de ani, Billy Graham a sărbătorit-o în timpul cruciadei din 1957 la New York. Timp de 16 săptămâni, în perioada 15 mai-1 septembrie 1957, a fost cea mai amplă campanie de Evanghelizare din viața lui Billy Graham.

La doar câteva zile după cea de-a 47-a aniversare în 1965, Billy Graham a predicat la peste 370,000 de persoane în timpul unei Cruciade de 10 de zile în Houston, Astrodome.

Petrecerea de 60 de ani a lui Billy Graham a avut loc cu câteva zile înainte de data de naștere reală, pentru că se pregăti să călătorească la o cruciadă în Singapore.

Când cineva își dă viața unei chemări divine, se întâmplă lucruri uimitoare. Aceasta este moștenirea lui Billy Graham. La prima lui aniversare fără el, haideți să facem o trecere în revistă a faptelor care ni le-a lăsat moștenire pentru generații. Mai multe despre viața și activitatea lui Billy Graham, citiți AICI! 

Sursa: Billy Graham Association