Seară de Colinde „Hai deschide inima ta” sub plasa de lumini din Timișoara

Duminică, 15 decembrie, ora 21:00 vino sub plasa de lumini din centrul Timișoarei! O ceată de colindători te cheamă să îți deschizi inima și să primești în suflet bucuria Nașterii Mântuitorului.

De asemenea, organizatorii invită pe cei cu inima bună, să se alăture inițiative și să proclame într-un clas marea veste!

„Din nou dorim și noi să colindăm și să proclamăm împreună nașterea Mântuitorului. Care „noi”? Eu și tu, cel care vezi invitația aceasta, ai inima bună și dorești să colinzi. Vino să vestim împreună Motivul acestor sărbători, Nașterea lui Isus. Toată lauda vrem să o aducem Lui. Împreună cu tine vom cânta colinde creștine cunoscute care ne vor încălzi sufletele noastre. Invită-i și pe prietenii tăi, și veniți împreună! Nu uita! 15 DECEMBRIE, ORA 21:00, ÎN CENTRU, în fața Operei Naționale, SUB PLASA DE LUMINI! Nu uita să iei cu tine buna dispoziție. Inima bună sigur nu o vei uita. Îți vor fi de mare folos! Te așteptăm!”.

Cum să refuzi asemenea invitație și entuziasm?

Evenimentul este la a patra ediție. Profitați de o seară de suflet, sub plasa de lumini alături de oameni care au gustat din bucuria mântuirii.

Pentru mai multe detalii urmăriți evenimentul Facebook AICI!