Baptiștii din România - Pionierii - Mihai Ciucă

Școală din S.U.A. invită un travestit să le citească poveşti copiilor

Ştirea următoare ar putea fi încadrată la categoria „cred că e o glumă”. Însă lucrurile sunt cât se poate de reale.

Anul 2019 va intra probabil în istoria sistemului de învăţământ din S.U.A. ca anul în care drag-queen-urile (travestiţi) au invadat bibliotecile americane pentru a le citi povești copiilor. Acum, o școală primară din Austin, statul Texas, a mers cu un pas mai departe, invitând un drag-queen (care, culmea, se şi prostituează) pentru a pune în aplicare noua inițiativă radicală de educație sexuală a districtului școlar independent din Austin. Cu toate acestea, conducerea școlii este acuzată că, fie a ignorat, fie a eşuat în a realiza o verificare completă a trecutului persoanei pe care a invitat-o.

Organizaţia Family Research Council (FRC) raportează că şcoala „Blackshear Fine Arts Academy” a invitat-o Kitty Litter ATX (pe numele real David Robinson) să le ţină companie copiilor școlii, deși acesta a fost acuzat că a încălcat legea practicând prostituţia.

Potrivit FRC, în mesaje text către Roger Grape, bibliotecarul școlii, Robinson a recunoscut că s-ar putea să nu treacă de controlul cazierului sau.

„Instrucțiunile de înscriere mă descalifică automat dacă procesul în care sunt judecat pentru prostituție este considerat ca o condamnare … deci nu știu dacă este etic să mă înscriu,” a scris el.

„Deci, fie școala nu a făcut verificarea de fond – fie a ignorat-o cu totul. Oricare dintre variante este la fel de îngrijorătoare”, scrie Tony Perkins, de la FRC.

Se pare că drag-queen-ul a petrecut întreaga zi la școală, fiind îmbrăcat ca o femeie de la prima oră a dimineţii, deşi lectura cu copiii era programată abia la ora 11:00. FRC spune că travestitul nu a plecat decât după ce a sunat clopoțelul final la ora 14.00.

„Faptul că o şcoală este dispusă să găzduiască o lectură pentru copii făcută de către un drag-queen este şi aşa un lucru dezgustător. Imaginați-vă că persoana pe care au invitat-o ​​nu a fost nici măcar verificată temeinic, sau, mai rău, ar putea fi condamnat pentru infracţiuni sexuale. Școlile trebuie să fie locuri sigure penru copii, spații de învățare şi nu podiumuri pe care să defileze persoane cu probele de moralitate,” a comentat Perkins pe site-ul FRC.

„Acțiunile conducerii districtului școlar par a sugera că aceştia sunt mai interesați de exploatarea sexuală a copiilor decât de învăţare şi bunăstarea copiilor.” a continuat Perkins. .

CBN News a mai raportat în aprilie, cazul unui alt travestit care a participat la un eveniment „Drag Queen Story Time” (Ora de Lectură cu un Drag-Queen, n.trad) din Houston. Albert Garza, în vârstă de 32 de ani, a fost condamnat pentru mai multe agresiuni sexuale împotriva a patru copii mici (cu vârste între 4 și 8 ani) în 2004. El a executat o pedeapsă cu inschisoarea și acum este etichetat ca şi „infractor sexual cu risc ridicat”.

CBN News s-a adresat oficialilor districtului școlar din Austin pentru comentarii despre această poveste. Aceştia nu au oferit nici un comentariu.

Sursa: CBN News

Baptiștii din România - Pionierii - Mihai Ciucă