Atenționare pentru părinți: Noile desene animate de la Disney îi învață pe copii cum să devină vrăjitori, folosindu-se de un demon

În noul serial de animație, semnat Disney, este vorba despre o adolescentă care e blocată într-un așa-zis „Tărâm al Demonilor” și se luptă cu forțele răului alături de o vrăjitoare rebelă și un războinic de dimensiuni mari.”

În această așa numită lume fantezistă, personajul principal, pe nume Luz, își urmărește visul de a deveni vrăjitoare, fiind ucenica lui Eda, o vrăjitoare rebelă.

Serialul se numește „The Owl House”, și urmează să aibă premieră pe 10 ianuarie pe canalul Disney Channel.

Filmul încearcă să înfățișeze vrăjitoria că fiind ceva pozitiv pentru combaterea răului. Acest lucru este similar cu ceea ce promovează vrăjitoarele din viața reală în ultimii ani, întrucât i-au impus până și președintelui Trump și altora să lupte alături de ele pentru convingerile lor.

Dacă tindem să credem că acest film „The Owl House” este doar „fantezie și distracție”, mai gândiți-vă. De-a lungul anilor, Disney a trecut din ce în ce mai mult înspre întunericul lumii spirituale care se opune învățăturii date de către Dumnezeul viu, venind cu programe și personaje care îi conduc pe cei vulnerabili în lumea întunecată a înșelăciunii.

Biblia ne spune clar că există un tărâm spiritual care nu este al lui Dumnezeu. Ne avertizează să nu participăm la vrăjitorie , să nu ne consultăm cu mediumi și spiritiști, ci să apelăm la Dumnezeu pentru răspunsuri. Isaia 8:19-22 spune:

„Dacă vi se zice însă: „Întrebaţi pe cei ce cheamă morţii şi pe cei ce spun viitorul, care şoptesc şi bolborosesc!”, răspundeţi: „Nu va întreba oare un popor pe Dumnezeul său? Va întreba el pe cei morţi pentru cei vii? La lege şi la mărturie!” Căci, dacă nu vor vorbi aşa, nu vor mai răsări zorile pentru poporul acesta. El va pribegi prin ţară apăsat şi flămând şi, când îi va fi foame, se va mânia şi va huli pe Împăratul şi Dumnezeul lui, apoi, fie că va ridică ochii în sus, fie că se va uită spre pământ, iată, nu va fi decât necaz, negură, nevoie neagră şi se va vedea izgonit în întuneric beznă.”

Acest tărâm spiritual care se opune lui Dumnezeu este real. Demonii sunt reali. Și ei sunt pe cale să-i înșele pe copii și să-i atragă înspre a fi pioni ai dușmanului sufletelor lor, Diavolul, sau Satana. Dispozitivele și planurile sale sunt să ne distrugă copiii și nepoțîi atât spiritual, cât și fizic și emoțional. Trebuie să-i protejăm de a fi atrași în această lume demonică.

Biblia ne spune în 1 Petru 5:8, „Fiţi treji şi vegheaţi! Pentru că potrivnicul vostru, diavolul, dă târcoale că un leu care răcneşte şi caută pe cine să înghită.” Realitatea unei lumi spirituale care lucrează împotriva noastră este clară. Citește Efeseni 6:12, „Căci noi n-avem de luptat împotriva cărnii şi sângelui, ci împotriva căpeteniilor, împotriva domniilor, împotriva stăpânitorilor întunericului acestui veac, împotriva duhurilor răutăţîi care sunt în locurile cereşti.”

Vestea bună este că Isus este Mijlocitorul nostru și a învins deja acest dușman murind pe cruce și biruind moartea prin învierea Sa. El trăiește acum și pentru totdeauna și este mereu în mijlocire pentru noi. Într-o zi Isus va reveni. Semnele despre care Biblia ne spune să le urmărim înainte de întoarcerea Lui apar de peste tot. Dar până când El se va întoarce, noi, că și copii ai Săi, trebuie să luptăm împotriva forțelor malefice care vor să ne distrugă pe noi și familiile noastre.

Sursa|CBN News

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.