Viorel Iuga: Umblaţi deci pe Calea lui Cristos cu inima plină de iubire şi de sacrificiu

Intrarea noastră în anul 2020 a fost un mare privilegiu. La fel ca oricare altul, zilele, săptămânile, lunile şi anul acesta pot fi folosite focalizându-ne pe noi înşine sau accentuând umblarea în voia lui Dumnezeu.

Conştienţi că suntem iubiţi şi prinşi în planurile Sale, convinşi că niciun plan nu este aşa de bun ca cel divin şi nicio inimă nu este atât de caldă ca a Lui, vă îndemn să ne dedicăm mai mult iubirii şi slujirii. Anul 2020 ar fi atât de frumos dacă am depune eforturile necesare să-L iubim mai mult pe Dumnezeu, pe cei din familie şi pe semeni. Anul 2020 ar fi mai rodnic dacă am fi dispuşi să-i slujim cu Evanghelia pe cei din casele noastre, din vecinătate şi pe oricine altcineva ne va scoate Domnul în cale.

Deci fie că vorbim de iubire şi slujire sau de slujire cu iubire, să dea Domnul ca anul 2020 să fie plin de ambele. Cine Îl iubeşte pe Dumnezeu şi îşi iubeşte semenii, umblă cu încredere pe urmele Domnului Isus Cristos. Spre bucuria noastră, când se sfârşesc anii, Calea Lui nu se sfârşeşte.

Umblaţi deci pe Calea lui Cristos cu inima plină de iubire şi de sacrificiu. Atunci, încet sau repede, zilele, săptămânile şi anii trec cu folos.

Viorel Iuga

Președintele Uniunii Baptiste din România

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.