Imaginea boxului internațional, Manny Pacquiao: „Biblia este manualul vieții”

Senatorul filipinez, Manny Pacquiao și-a apărat cu succes titlul WBA de două ori anul trecut, învingându-i pe Adrien Broner și Keith Thurman. Și-a dovedit astfel priceperea în ringul de box, chiar la vârsta de 41 de ani. Pentru Pacquiao, însă, există o pasiune mai mare decât cea de a fi un campion legendar al boxului. Această pasiune este răspândirea Cuvântului lui Dumnezeu.

Pacquiao a fost mereu vocal în ce privește credința sa creștină. El îi atribuie succesul său în ringul de box lui Dumnezeu și a muncii grele pe care a depus-o.

Ca membru al senatului filipinez, Manny Pacquiao, este autorul legii, care declară ultima zi de luni din luna ianuarie drept Ziua Națională a Bibliei în Filipine. Oameni din toate ramurile societății – din guvern, divertisment, afaceri și biserici – se unesc în ultima zi a lunii ianuarie pentru a sărbători Sfânta Biblie, temelia credinței creștine. 100.000 de Biblii au fost tipărite pentru evenimentul din 2020, pentru a ajunge în diferite sectoare ale societății.

La evenimentul Zilei Naționale a Bibliei 2020, Pacquiao și-a împărtășit mărturia și le-a amintit tuturor celor prezenți de puterea Cuvântului lui Dumnezeu. El i-a provocat pe participanți să împărtășească din Biblie cât mai des, mai ale în acest moment din istorie, când au loc atât de multe calamități în Filipine și în întreaga lume.

Dr. Ravi Zacharias împreună cu Manny Pacquiao la Ziua Națională a Bibliei în Filipine (Twitter)

Apologetul cu renume la nivel mondial, Dr. Ravi Zacharias, a fost și el prezent la eveniment și a declarat:

„Este timpul să propovăduim Evanghelia. Calamitățile naturale ne determină să realizăm cât de fragili suntem. Dumnezeu ne aduce în momente, în care trebuie să realizăm că ceea ce noi nu putem face, Dumnezeu poate.”

Episcopul Efraim Tendero, Secretarul General al Alianței Evanghelice Mondiale, a spus că organizația a declarat anul 2020 ca fiind Anul Bibliei, chemând 600 de milioane de creștini din întreaga lume să împărtășească Cuvântul lui Dumnezeu:

„Vrem ca toți să recunoască rolului pe care îl are Biblia în viața comunității, în viața de familie și în viața națiunii.”

Pacquiao s-a adresat publicului, spunând: „Biblia este singura Carte de care avem nevoie pentru a descoperi adevărul temeinic despre cum să Îl cunoaștem și cum să umblăm cu Dumnezeu.”

În plus, Pacquiao a declarat că este întristat de moartea subită a prietenului său, Kobe Bryant. Pacquiao nădăjduiește că toate mențiunile, despre faptul că Bryant l-a primit pe Hristos în inima sa, sunt adevărate.

„Viața este prea scurtă pe acest pământ. Așadar, asigură-te că ai o relație personală cu Dumnezeu. Asigură-te că ai o relație puternică cu Dumnezeu și că te supui voii Lui. Citește Biblia, pentru că ea te va conduce la tot ce este adevărat. Biblia este manualul vieții”, a mai spus Pacquiao, subliniind importanța citirii Cuvântului lui Dumnezeu.

Emmanuel Dapidran Pacquiao (Manny) este un boxer profesionist și politician filipinez, aflându-se în funcția de Senator al Filipinei din anul 2016. Pacquiao este considerat unul din cei mai buni boxeri profesioniști din toate timpurile. El este primul luptător care deține titluri majore pe parcursul a patru decenii. În anul 2007 și-a început cariera politică iar ca Senator, a introdus în 2018, Ziua Națională a Bibliei în ultima zi de luni din luna ianuarie. 

Sursa: CBN

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.