CONFERINȚA: „Familia sub Asediu” cu Bebe și Bianca Ciașu la Suceava

„Familia sub Asediu” este tema întâlnirii anuale a familiilor tinere găzduită de Biserica Baptistă „Betleem” din Suceava. Invitații evenimentului sunt familia Bebe și Bianca Ciașu. Toți doritorii se pot alătura sâmbătă, 15 februarie, începând cu ora 10:00, pe adresa Bulevardul 1 decembrie 1918, Nr. 32A, Suceava.

BEBE CIAUȘU este pastor și scriitor, profesor. A absolvit Facultatea de Teologie și programul de Masterat în Teologie Pastorală din cadrul Universității „Emanuel” din Oradea. În prezent slujește ca pastor al Bisericii Baptiste „Harul” din Ineu, județul Arad și ca profesor la Colegiul Biblic Est European, unde predă cursul „Biserica în Postmodernism”.

Printre titlurile de carte care îi poartă semnătura se numără: „Pledoarie pentru Iertare”, „Drumul spre casă”, „Romanța Răscumpărării”, „Centralitatea lui Cristos” (1 și 2), „Chemare la caracter într-o vreme de compromis”, „Răspunsuri la cele mai dificile întrebări din și despre Biblie”, „Voi canta doar despre Isus – istorisiri despre compunerea imnurilor sacre” (vol. 1) scrisă împreună cu soția sa, Bianca.

 

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home3/stiric/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107