DIALOG cu Dr. Vlad Schlezak despre „Anxietate” VIDEO

Un dialog IMPORTANT și ACTUAL despre una din tulburările fizice și emoționale tot mai des întâlnită în viața omului modern. Ce este Anxietatea? Cum o tratăm? Și ce măsuri întreprindem pentru o preveni, ne spune Dr. Vlad Schlezak.

Dr. Vlad Schlezak este medic psihiatru creștin, fondator al Consilierii Creștine Multidisciplinare, pictor și autor creștin. Dr. Vlad Schlezak are 19 ani de experiență medicală, specialist în reabilitare psihiatrică complexă. Consilier creștin multidisciplinar și profesor fondator al Școlii de consiliere creștină multidisciplinară unde promovează modelul bio-psiho-socio spiritual cu bază biblică și științifică și auditarea personală creștină. În perioada, 14-15 februarie 2020, se va afla la Timișoara pentru seminarul Consiliere Creștină Multidisciplinară cu tema: „Frici | Îngrijorări | și Anxietăți” și lansarea celui de-al cincilea volum de autor cu titlul: „O enciclopedie creștină a bolilor” lansat oficial pe 7 decembrie 2019 la Londra.

În cadrul aceleiași vizite, Dr. Vlad Schlezak lansează PRIMA „Enciclopedie creștină a bolilor” în România, pe 15 februarie 2020, de la ora 15:00, după încheierea seminarului de Consiliere Creștină Multidisciplinară: „Frici | Îngrijorări | Anxietăți”, găzduit de Biserica „Maranata” din Timișoara.

Sursa: Biserica Sfânta Treime Londra

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.