SEMINAR PRACTIC „Cum să îți împărtășești credința?” cu Daniel Cociuba la Chișinău, Republica Moldova

Într-o lume ostilă Evangheliei și valorilor moral creștine, să îți împărtășești credința cu familia, colegii, prietenii sau străinii este cu adevărat o provocare. Această provocare este o artă, o chemare și cea mai importantă poruncă și misiune pentru fiecare creștin. Dacă te întrebi cum să ieși din carapacea ta, să prinzi curaj pentru a-ți împărtăși credința și cum să trăiești bucuria maximă de la acest exercițiu? Poți învăța la Seminarul Practic „Cum să îți împărtășești credința?”, cu Daniel Cociuba.

Seminarul Practic se desfășoară în perioada, 15-16 februarie 2020, și va fi găzduit de Bisericile „Isus Salvatorul” și „Sfânta Treime” din Chișinău. Misiunea acestor evenimente este de a: Echipa, Învăța, Exersa, Aplica și Multiplica. În cadrul seminarelor, veți avea posibilitatea să însușiți diferite instrumente practice și simple de a construi poduri cu cei din jur și cum să le transmiteți mesajul Evangheliei pe înțelesul lor.

Daniel Cociuba este maestrul care deține această artă și vine echipat cu cele mai utile instrumente pentru a vă ajuta să însușiți această chemare de a transmite Evanghelia de la inimă la inimă acasă, la școală, la muncă și în stradă.

Sâmbătă, 15 februarie, ora 13:00 sunteți așteptați la seminarul de instruire cu Daniel Cociuba la Biserica „Isus Salvatorul” din Chișinău, cu adresa str. Sfântul Ilie 41. După seminarul de instruire, toți doritorii sunt invitați la ora 14:00 la Evanghelizare de la inimă la inimă în centrul orașului. Plecarea pe teren și împărțirea pe echipe va avea loc în scuarul Teatrului Național de Operă și Balet „Maria Bieșu”.

Duminică, 16 februarie, sunteți așteptați cu drag la Centrul Creștin „Sfânta Treime”, de pe str. Bulevardul Dacia 13. Seminarul se va desfășura în cadrul serviciului divin, în intervalul orelor 10:00-13:30. Imediat după seminar, toți participanții vor fi invitați la practicarea cunoștințelor însușite pe teren în sectorul Botanica.

Daniel Cociuba este directorul EE România și pastorul Bisericii „Vox Domini” din Timișoara, cu o experiență vastă în evanghelizare cultivată din 1990 încoace.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.