„Învață-ne să ne rugăm” – întâlniri de creștere spirituală la Peretu

În perioada, 08-15 februarie, mica comunitate Adventistă din localitatea Peretu a trăit o experiență inedită în Cuvântul lui Dumnezeu. Seria de întâlniri „Învață-ne să ne rugăm”, împletită frumos cu acorduri muzicale de fanfară, a încurajat și adunat întreaga comunitate a localității, alături de fruntașii înălțați în dregătorii.

Sergiu Eduard Gavri, pastorul Bisericii Adventiste „Emaus” din Madrid, a fost călăuza specială în descoperirea tainelor rugăciunii. La comuniunea bisericii sau alăturat primarul, viceprimarul și alți consăteni încurajați să descopere puterea rugăciunii. În fiecare seară, sala bisericii a fost arhiplină, depășind capacitatea ei de 300 de locuri.

Puterea învățăturii a fost împletită cu frumusețea muzicii duhovnicești interpretate de fanfara bisericii locale, familia Sisu și interpreta Luiza Spiridon.

„Suntem mai bogați după o asemenea săptămână alături de pastorul Sergiu Gavril, care ne-a condus gândul și inima către Cartea Sfânta. Îi suntem recunoscători lui Dumnezeu pentru aceasta săptămână și dorim ca sămânță semănată să încolțeasca și să aducă rod pentru împărăția cerului!”, a împărtășit pentru ȘtiriCreștine.ro, Mirel Emil Tabacitu.

Pe parcursul întregului program au participat: primarul comunei însoțit de viceprimar și consilierii primăriei locale, iar în ultima seara primarul și viceprimarul au luat cuvântul, invitând comunitatea să ia aminte la  chemarea Domnului pe care au auzit-o.

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.