SEMINAR: „De ce pro-viață?” la Cluj-Napoca

Ai vrut de mai multe ori să îți poți argumenta poziția pro-viață în fața altora și nu ai știut cum să o faci? Ești un apărător Pro Viață convins, dar nu știi cum să aperi acest concept în fața oamenilor care văd avortul ca pe un drept al mamei și o normalitate? Știi că avortul este prunc-ucidere, dar te simți neputincios în combaterea acestui fenomen devastator pentru România?

Marți, 10 martie, echipa 40 de Zile pentru Viață Cluj-Napoca invită toți mesagerii vieții la un eveniment unic de instruire în care vor prezenta mai multe argumente pro-viață din diferite perspective.

În cadrul evenimentului se vor aborda subiectele:
1. Etapele dezvoltării intrauterine
2. Contextul legal, istoric, cultural și moral al avortului
3. Reformulare și punere în context + studiu de caz: „Women on waves”
4. Răspunsuri la întrebări complicate
5. Întrebări și răspunsuri finale
6. Nevoi de voluntariat la Marșul pentru Viață

Vorbitorii la eveniment sunt: Iustina Moldovan și Camelia Ikpoko.

Pentru participare vă puteți înscrie printr-un sms la numărul de telefon: 0755 606 323. Sunteți așteptați marți, 10 martie, în intervalul orelor 19:00-20:30, pe str. Universității nr.1, ap. 30, Cluj-Napoca.

Veniți să vă echipați cu argumente Pro Viață, pentru a fi un sol al lui Dumnezeu și al celor fără dreptul la viață într-o societate care își omoară pruncii.

ȘtiriCreștine.ro amintește că Campania 40 de zile pentru viață Cluj-Napoca aflată deja la a X-a ediție, se desfășoară în perioada 26 februarie – 05 martie 2020 pe strada Clinicilor, colţ cu Victor Babeş. Dacă doriți să faceți parte din această mișcare mondială vă puteți înscrie online pe 40pentruviata.org

Campania 40 de zile pentru viață în România se desfășoară în orașele Cluj-Napoca, Timișoara, Gherla și Năsăud.

Un comentariu
  1. radu 7 martie 2020 Reply

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.