Chemarea Siberiei – Ziua #21: Continuați să vă rugați pentru răscumpărarea poporul Buriat

11 martie 2020
Ulan-Ude
21 de Zile de Rugăciune pentru Buriați

ULAN-UDE, BURYATIA, RUSSIA – FEBRUARY 24, 2020: Playing a heer shaalgan game (breaking a bull’s spine) during a celebration of 2020 Sagaalgan, the White Month, in Sovetov Square. Sagaalgan is the Buryat New Year’s Day according to the Lunisolar calendar and is associated with the arrival of spring. Andrei Ogorodnik/TASS (Photo by Andrei OgorodnikTASS via Getty Images)

În încheierea acestui maraton de rugăciune de 21 de zile vă chemăm să vă rugați în continuare în mod regulat pentru poporul Buriat. Cu o cultură și tradiții unice, în profunzime ei sunt la fel ca toți ceilalți oameni, ca fiecare dintre noi, căutând iubirea, fericirea și sensul vieții. În căutările lor de multe ori experimentează durerea, suferința, răni, descurajare și pustiu interior. Adesea merg la călugării budiști sau la șamani pentru a obține sfaturi și ajutor pentru problemele, întrebările și preocupările lor de zi cu zi.

Ei nu știu unde să mai caute ajutorul și cei mai mulți nu știu de existența unui Dumnezeu Viu, care-i iubește și Căruia nu-i este indiferent nici unul dintre ei, Dumnezeu care este gata să-i ajute în vremuri de nevoie dacă ei ar chema Numele Lui.

MOTIVE DE RUGĂCIUNE:
Rugați-vă ca atunci când Buriații trec prin greutăți în viață, în loc să caute ajutorul călugărilor budiști sau șamanilor, ei să strige către Dumnezeu.
Rugați-vă ca El să le răspundă și să le descopere lucruri mari și nepătrunse, pe care nu le-au văzut niciodată la Budha sau alți dumnezei/duhuri (Ieremia 33:3).
Rugați-vă ca Buriații să vadă neputința învățăturilor și practicilor budiste și șamaniste de a le descoperi adevărul și să ajungă să-l cunoască pe Isus, Adevărul care-i poate elibera de povara religiozității, ritualurilor și de sub stăpânirea lui Satan și-a duhurilor lui.
Rugați-vă ca stereotipurile greșite pe care le au despre Isus – „Dumnezeul rușilor” – să fie frânte și să-și dorească să învețe cine este El cu adevărat.

În Harul Lui,

Marius Giura

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.