Vasile Filat | Lecție Biblică – OPT sfaturi biblice pentru creștinii din România și Republica Moldova în COVID-19 (Video)

Coronavirus sau COVID-19 pătrunde rapind în țările lumii, în ciuda tuturor măsurilor luate de Organizația Mondială a Sănătății, de guverne, de companiile aeriene, etc. În acest video vin cu 8 sfaturi biblice pentru creștinii din România și Republica Moldova despre ce trebuie să facă în situația creată de această epidemie.

Urmăriți cu atenție video și descărcați această lecție biblică pentru a sădi adânc în inima dvs adevărurile care ne pot ține tari în orice furtună. În video aflați punctele principale ale lecției și istoria Ciumei Negre din 1300 care a pornit tot din China și cel mai fierbinte punct a fost tot Italia. Au trecut 700 de ani de atunci, iar istoria se repetă. Haideți să învățăm cum să trăim Biblic aceste vremuri!

Lecție Coronavirus by Vasile Filat on Scribd

Vasile Filat
Pastorul Bisericii „Buna Vestire” din Chișinău

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home3/stiric/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107