IMPORTANT: Mesajul fiului pastorului Ioan Șerban

„Ioan Șerban, tatăl meu, s-a dus astăzi la Domnul… A fost cel mai bun soț (44 de ani), tată, frate, socru, bunic, unchi, pastor, profesor, tată spiritual, preot în casa lui timp de aproape 65 de ani. Ne-a iubit pe noi cu toată puterea lui, a iubit oamenii fără să aștepte ceva în schimb și cel mai mult L-a iubit pe Isus Cristos, Cel la care este acum. Pentru el e bine. Pentru noi e greu.

Aș vrea să nu trebuiască să continui mesajul, dar având în vedere circumstanțele în care s-a întâmplat, trebuie să precizăm câteva lucruri. Tatăl meu a fost afectat de Coronavirus, dar nimeni nu a știut acest lucru până foarte recent. Simptomele nu arătau că ar fi suferit de COVID-19, iar din câte am înțeles, trecerea lui la Domnul s-a întâmplat nu atât datorită virusului, cât datorită altor afecțiuni pe care el le avea, care au făcut lupta cu virusul imposibilă pentru el. Nu a călătorit recent în străinătate și nu a ținut slujbe fiind bolnav. Nici nu putea, pentru ca bisericile erau deja închise pe când a început el să se simtă rău, iar școlile la fel.

Noi ne-am izolat la domiciliu și nu știm dacă vom putea măcar să ne luăm rămas bun de la el. Fratele și sora mea și familiile lor nu vor putea fi alături de noi pentru că locuiesc în străinătate. Eu și soția vom fi izolați lângă mama mea și vom face tot posibilul să prevenim să se întâmple altceva.

Nu mi-e ușor să scriu acum, dar voiam ca lucrurile să fie clare. Virusul e real, iar noi simțim asta din plin.

În aceste momente, tot ce avem nevoie este să vă rugați pentru noi, în mod special pentru mama mea, care a fost timp de 44 de ani alături de el în toate și este greu pentru ea să vadă viața fără el.

Mulțumesc tuturor celor ce ne-ați sunat sau ne-ați scris, chiar dacă nu multora le-am putut răspunde.

Viața tatălui meu merită să fie onorată pentru impactul pe care l-a avut în viețile multor oameni, chiar dacă acum situația nu ne permite să îl comemorăm cum se cuvine. Cerul se bucură acum de el.

În toată această perioadă grea prin care trecem, suntem siguri că Dumnezeu rămâne același. El rămâne bun, El rămâne drept, El rămâne lângă cei care Îl iubesc, El rămâne Vindecătorul și Cel care dă viață! Ne încredem în El!”

Alex Emanuel Șerban
Fiul pastorului Ioan Șerban

Echipa ȘtiriCreștine.ro vă cheamă să vă rugați pentru protecția fizică, emoțională, psihică și spirituală a întregii familii Șerban. Vă chemăm, în cămeruțele noastre să plângem împreună cu ei și să ne facem părtași la durerea lor. Rugați-vă pentru copiii și nepoții plecați peste hotare care nu pot fi alături de mama lor în această despărțire dureroasă. Rugați-vă pentru procesul de înmormântare să fie oficiat în condiții potrivite și cu o atitudine de demnitate față de statutul care la avut în calitate de dascăl și pastor. Rugați-vă pentru sănătatea soției și membrii care au fost în contact cu fratele Ioan Șerban să fie protejați de contaminarea cu COVID-19. Rugați-vă pentru biserica „Izvorul Vieții” ca să poată trece cu inimile liniștite prin această furtună.

1 comentariu

  1. MARIA&CORNELIU NISTA. REȘIȚA JUD.CS. 25 martie 2020

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.