Veste Tristă: Pastorul Viorel Candrianu a plecat la Domnul

După înrăutățirea situației, miercuri 25 martie, fratele Viorel Candrianu a fost internat la Spitalul de Boli Infecțioase din Suceava. În dimineața acestei zile, 26 martie, pastorul Bisericii Baptiste „Betel” din Ipotești a plecat spre porțile veșniciei să se odihnească în brațele Domnului Isus.

Cu profund respect pentru alergarea lui neobosită în câmpul Evangheliei din România, Republica Moldova și mai departe, în numele tuturor celor pe i-a slujit, echipa ȘtiriCreștine.ro, exprimă sincere condoleanțe familiei îndurerate și Bisericii Baptiste „Betel” din Ipotești pe care a slujit-o. Mulțumim familiei care i-au acceptat chemarea, lipsa zilelor nenumărate de acasă, grija și dragostea lui pentru oameni împărțită cu cei care au fost slujiți de el. Mulțumim că în toți acești ani, i-ați împărțit sănătatea, timpul, resursele intelectuale și spirituale cu mii de păcătoși pe care i-a slujit. Mulțumim că l-ați susținut și încurajat să alerge pentru ca Vestea Bună să ajungă la fiecare inimă și minte care i-au ascultat predicile. Mulțumim soției care multe zile a avut un soț undeva departe  în misiune. Mulțumim copiilor și nepoților care nu s-au putut bucura în fiecare zi de tatăl și bunicul lor. Mulțumim că ne-ați dat harul să îl cunoaștem ca un predicator fidel Scripturii, iar sfaturile lui ne vor rămâne peste generații.

Vă asigurăm de susținerea noastră în rugăciune și ne rugăm fierbinte ca dragostea copleșitoare a Domnului Isus să vă strângă la pieptul lui de Tată. Să fiți inundați de pacea lui deplină, acea pace care odihnește mintea, inima, trupul și sufletul. Domnul Dumnezeul lui Avraam, Isaac și Iacov să vă întărească fizic, emoțional, psihic și spiritual și să vă protejeze de săgețile arzătoare ale diavolului în aceste clipe grele. Ne rugăm ca așteptarea revederii în gloria cerească să fie ușoară, fără apăsare. Bucuria mântuirii să vă copleșească profund în toate zilele vieții dvs, până la revederea în veșnicie.

„Doamne Tată, venim în aceste clipe la tronul Tău de slavă și mulțumim pentru toată alergarea neostenită a familiei Candrianu. Mulțumim pentru inima lui înflăcărată, plină de iubire pentru holdele gata de recoltă în câmpul Evangheliei. Mulțumim pentru miile de suflete care au cunoscut dragostea și bunătatea Ta, prin slujirea lui. Mulțumim pentru inima lui neostenită, vocea lui puternică și mintea mereu antrenată ca să ne transmită învățăturile Tale dătătoare de viață. Mulțumim că ne-ai dat harul să îi cunoaștem pasiunea pentru tine, învățăturile fundamentate Biblic și bucuria de a avea o viață mereu curată. Mulțumim pentru osteneala lui, datorită căreia noi am putut să Te cunoaștem mai mult, mai profund. Mulțumim că în toți acești ani i-ai dat familia potrivită care l-a susținut, încurajat și îngrijit ca el să aibă puterea să ne slujească. Te rugăm Doamne, strânge soția și copii lui la pieptul Tău Acum. Ajută-I să Te simtă că Tu îi ții în brațe. Ajută-I să te simtă fizic, emoțional, psihic și spiritual, pentru că noi nu putem fi alături în aceste circumstanțe.

Te rugăm Doamne să aduci mângâiere Bisericii Baptiste „Betel” din Ipotești și în mod special pentru Marcel Lungu, care a preluat ștafeta pastorală. Te rugăm Doamne să readuci bucuria și pacea în cortul lor. Te rugăm Doamne să îi copleșești cu pacea Ta deplină ca nicio secundă să nu se simtă abandonați. Știu Doamne că Tu ne înțelegi la fiecare durerea acestei despărțiri. Știu că acum nu putem înțelege deplin că acesta trebuie să fie un moment de bucurie, dar suntem oameni și știu că Tu ne înțelegi rănile și slăbiciunile. Învață-ne Doamne cum să trecem pe aici”.

Echipa ȘtiriCreștine.ro vă încurajează să fiți alături în rugăciune de familia Candrianu și Biserica Baptistă „Betel” din Ipotești. Rugăciunea este respirația, arma, medicamentul cel mai necesar pentru asemenea vremuri, fără plată, fără restricții, nelimitat.

 

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.