12 ani de ȘtiriCreștine.ro: „Până AICI Domnul ne-a ajutat”!

Fii un creștin informat! ȘtiriCreștine.ro te informează!

ȘtiriCreștine.ro s-a născut în inima lui Vio Pop, în anul lui 2008 cu dorința vie de a fi o platformă care să promoveze Rugăciunea pentru Biserica Persecutată, promovarea și implicarea în Misiunea de Scurtă și lungă durată, dar și reflectarea vieții interne a Comunității Evanghelice din România.

A început cu un blog simplu de ştiri şi informaţii creştine locale, naţionale şi internaţionale. Astăzi ne bucurăm de un număr mult mai divers de informaţii, contacte, cititori fideli din diferite categorii şi diferite vârste.

La 17 aprilie 2020 sărbătorim 12 ani de ȘtiriCreștine.ro în online și 11 ani de administrare a proiectului „30 de zile de Rugăciune pentru Lumea Musulmană”, cel mai longeviv pe site-ul nostru. Ne dorim să aducem în atenţia dvs conţinut calitativ, mesaje de încurajare, motive de rugăciune care să ne unească în duh şi cele mai importante ştiri despre bucuriile şi durerea Bisericii lui Hristos de pretutindeni.

La 12 ani, privim în urmă și știm că tot ce suntem, tot ce s-a făcut este mila și îndurarea lui Dumnezeu. Știm că ȘtiriCreștine.ro rămâne prezent online doar datorită credincioșiei lui Dumnezeu. Pe parcursul acestei istorii aparent scurte și în același timp destul de lungă, am învățat împreună să facem din fiecare titlu de știre un motiv de rugăciune, un îndemn la cercetare, un gând de încurajare și un motiv de acțiune.

Cu acest prilej, vrem să îi mulțumim Domnului pentru că ne-a dat tot timpul motive de a continua. Pentru că a făcut minuni atunci când cădeam de oboseală și am vrut să renunțăm. Pentru că tot timpul ne-a trimis ajutorul lui de sus, aducând în rândurile noastre noi slujitori dedicați și îndrăgostiți de El.

Mulțumi tuturor membrilor care și-au adus aportul prin creativitatea lor la ȘtiriCreștine.ro. Mulțumim partenerilor care în toți acești ani ați fost alături în proiectul „30 de zile de rugăciune pentru Lumea Musulmană” și ați contribui la vizibilitatea lui în plan național. Mulțumim tuturor pastorilor care prin mesajele, articolele și predicile dvs ați adus un plus de valoare conținutului ȘtiriCreștine.ro!

Mulțumim cititorilor noștri care au ales să fie parte din comunitatea Știri Creștine. Ne simțim onorați să vă știm publicul nostru fidel, apreciem încurajările și critica constructivă. Prin comentariile dvs ne-ați ajutat să creștem și să ne cizelăm viziunea în timp. Vrem să fim relevanți și utili, mulțumim că ați ales să fiți parte din această lucrare alături de noi.

După 12 ani, ȘtiriCreștine.ro încă este o lucrare sută la sută voluntariat. Rugăciunile sunt mai mult decât binevenite. Dacă aveți pasiune pentru scris, aveți o peniță ascuțită și puteți împleti gânduri de zidire pentru alții, vă invităm în echipă. Dacă faceți parte dintr-o biserică activă, proiect interesant și generați informații de interes general care ar putea fi o încurajare pentru alții, vă stăm la dispoziție pentru a promova evenimentele și mesajele dvs.

Motive de Rugăciune:

După 12 ani, este timpul să trecem la o nouă etapă, la un nou nivel calitativ și cantitativ. Pentru a ajunge acolo, vă rugăm să ne susțineți în rugăciune, mijlocind împreună cu noi pentru următoarele nevoi:

Rugați-vă pentru posibilitatea de a achiziționa un nou server pentru site-ul ȘtiriCreștine.ro. Momentan ce avem este insuficient pentru arhiva site-ului nostru, de aceea când numărul de accesări crește brusc site-ul se blochează sau la distribuirea pe Facebook nu afișează imaginile din articole calitativ. Avem nevoie de 100 de euro pe lună pentru un astfel de server.

Rugați-vă pentru o nouă față la ȘtiriCreștine.ro. Ne rugăm pentru rebranding și vrem să aducem îmbunătățiri considerabile atât vizual, cât și tehnic pentru ca fiecare interacțiune cu ȘtiriCreștine.ro să fie un motiv de bucurie. Avem nevoie de oameni calificați și resurse financiare pentru o schimbare la față calitativă.

Rugați-vă pentru echipa ȘtiriCreștine.ro, ca să reușim să fim ceea ce ne dorim: „Vocea Bisericii Persecutate, Mesagerii Marii Trimiteri, suporterii  în rugăciune a Misionarilor Români și microfonul Evangheliei într-o lume surdă la vocea lui Dumnezeu”.

Fii un creștin informat! ȘtiriCreștine.ro te informează! Urmăriți-ne și împărtășiți cu prietenii ȘtiriCreștine.ro!

 

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.