„Cartea Cărților” lansează un lanț de rugăciune în timpul Pandemiei de COVID-19

Echipa CBN răspunde pandemiei de COVID-19, formând un lanț de rugăciune pentru cei afectați într-un fel sau altul de virus.

Cartea Cărților, din Batang, Filipine, a lansat recent pe Facebook o provocare a rugăciunii în care sunt implicați în special copii.

Acest proiect are că scop motivarea copiilor și familiilor lor să se roage împreună pentru cei care sunt în suferință în aceste momente dificile.

Copiii sunt încurajați să se roage din inima pentru  persoanele atinse de CORONAVIRUS și pentru asistenții medicali care sunt cei mai expuși pericolului de infectare. Campania a primit deja peste 1,6 milioane de feedback-uri pozitive din celor care urmăresc acest proiect.

CBN se dedică lucrării de răspândire a Cuvântului lui Dumnezeu oamenilor din întreagă lume prin mai multe programe de informare.

CBN NEWS este o echipa profesionistă care onorează adevărul și valorile tradiționale. Cu milioane de spectatori fideli în fiecare luna, CBN NEWS este adesea primul care raportează știri și articole cu un impact major, fiind o voce a adevărului respectată.

CBN găzduiește o asistență digitală, incluzând site-uri web internaționale, în mai multe limbi, care se ocupă de milioane de oameni din întreaga lume.

700 CLUB INTERACTIVE, este un program conceput pentru interacțiunea cu telespectatorii prin intermediul unui chat (Skype, telefon sau rețele de socializare). Acest program include o slujire împreună, îndemnându-i pe cei de acasă să fie activi în lucrarea pe care o au.

Operațiunea „BINECUVÂNTAREA”, este un program care oferă ajutor în cazul unor dezastre, prin intermediul unor echipe care se mobilizează imediat, lucrând în colaborare cu bisericile și liderii comunităților locale pentru a oferi ajutor celor în nevoie.

În 2019, echipa de operare în caz de catastrofe a operațiunii „BINECUVÂNTAREA” a răspuns la 4 astfel de dezastre în Statele Unite, inclusiv uragane, inundații și tornade. Peste 100.000 de kilograme de hrană, apă și alte consumabile de maximă necesitate au fost livrate rezidenților care au fost afectați de aceste catastrofe.

SURSA | CBN News

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.