„EL E VIU” – Modul INEDIT în care Biserica „Harul” din Lugoj a transmis mesajul învierii (VIDEO)

În regi de carantină, în vremurile inedite pe care le trăim, copii lui Dumnezeu au suficientă creativitate și resurse de a spune ferm: „El e VIU”. Iată așa a transmis acest adevăr care transcende veacurile și care a schimbat întreg cursul istoriei membrii Bisericii „Harul” din Lugoj.

„Pandemia nu ne poate lua bucuria Învierii. Închiderea bisericilor ne-a întristat foarte tare. Bucuria Învierii Domnului Isus, este, însă, mai mare decât durerea. Nimic nu ne poate opri să ducem mai departe minunata veste a Învierii. De aceea, respectând măsurile impuse de Guvern privind distanțarea socială, am dorit să transmitem că ISUS E VIU într-un mod creativ, amintindu-le semenilor noştri că Isus Hristos a biruit moartea şi este viu în vecii vecilor. Ideea este „importată”, dar ne-a plăcut atât de mult încât am decis să o punem și noi în practică. Totul, spre lauda Domnului Isus!
Paște binecuvântat!
Hristos a înviat!”, notează autorii ideii de la Lugoj în mesajul lor.

Inspirați-vă, dați mai departe și sărbătoriți acest Paște unic în istoria post-modernă!

Dacă și dvs ați marcat într-un mod inedit acest Paște, trimiteți-ne foto, video sau pur și simplu text și împărtășiți-ne cum ați sărbătorit această înviere unică.

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.