INTERVIU cu Gabriela Augustinov | 12 ani de ȘtiriCreștine.ro

Am cunoscut-o pe Gabriela în iarna anului 2018 la Viena. Deși este o fire timidă și introvertă, dragostea și educația creștină primită acasă a depășit granițele temperamentului ei și împreună cu sora ei au manifestat o prietenie deosebită față de mine. Într-o seară rece de februarie, după serviciul de tineret de la Biserica „Betel”, am plecat împreună spre casă. Așa a început prietenia și colaborarea noastră care durează până azi.

Gabriela este „mica prințesă” a echipei ȘtiriCreștine.ro și este o comoară ascunsă pe care o redescoper în fiecare zi. A făcut Facultate la Viena, momentan face Master la specialitatea Informatică Medicală la THM Giessen, Germania. Are un ochi foarte rafinat și un talent înăscut pentru fotografie și design. Calitatea vizuală a imaginii pe ȘtiriCreștine.ro urmează să capete o nouă calitate în curând datorită talentului ei. Are niște calități unice, îi place ordinea și planificarea. Alături de Ionuț, sunt pilonii pragmatici care aduc echilibru în echipa noastră. Lunar ne contabilizează activitatea și ne organizează la fiecare titlurile postate, cu statistica pentru fiecare domeniu. Un talant atât de perfect cizelat și pregătit exact pentru ȘtiriCreștine.ro

Este sora mai mare într-o familie cu 5 fete. Probabil de aici are moștenite abilitățile perfect cizelate pentru organizare, ordine. Motto-ul ei preferat:

„Nu reține nimic pentru tine. Nimic din ceea ce nu vei lăsa din mâini, nu va fi cu adevărat al tău. Nimic din tine ce nu a murit nu va fi înviat din morți”. – C.S. Lewis

1. Cum ai ajuns parte din echipa ȘtiriCreștine.ro?

Am ajuns să cunosc lucrarea ȘtiriCreștine.ro la începutul anului 2018, într-o perioadă în care îmi doream să îl slujesc mai mult pe Dumnezeu, dar nu știam cum. Dumnezeu mi-a arătat că este nevoie și de aportul meu la această lucrare și am început să traduc articole din limba engleză.

2. De ce ai ales această provocare și îți dedici timpul liber pentru asta?

Chiar dacă domeniul meu de studiu nu este legat de media, am descoperit că în cadrul ȘtiriCreștine.ro am posibilitatea să îmi dezvolt câteva pasiuni. Îmi face plăcere să citesc și mă bucur să pot traduce textele care îmi vorbesc mie, ca să ajungă la cât mai mulți oameni. De asemenea, îmi place partea de media vizuală, iar la ȘtiriCreștine.ro am avut ocazia să învăț mai multe și în această direcție.

3. Ce înseamnă pentru tine personal ȘtiriCreștine.ro?

ȘtiriCreștine.ro a fost o constantă în viața mea în ultimii ani. M-am mutat dintr-o țară străină, în altă țară străină, dar echipa și lucrarea ȘtiriCreștine.ro au rămas aproape de inima mea. ȘtiriCreștine.ro mă ține aproape de România și de limba maternă iar echipa și pasiunea membrilor mă încurajează în fiecare zi. Vreau să menționez aici efortul Doinei Bejenaru și pasiunea ei, fără de care ȘtiriCreștine.ro nu ar fi ceea ce este la aniversarea de 12 ani.

4. Ce impact a avut asupra voastră lucrarea ȘtiriCreștine.ro?

ȘtiriCreștine.ro a avut cu siguranță un impact asupra creșterii mele spirituale: prin articolele de pe ȘtiriCreștine.ro am descoperit lucruri noi, am ajuns să îmi pun mai multe întrebări, să caut răspunsuri și să simt împreună cu creștinii persecutați din toată lumea.

5. La 12 ani de ȘtiriCreștine.ro, ce vă doriți cel mai mult pentru cititorii noștri și pentru România?

Îmi doresc pentru cititorii ȘtiriCreștine.ro să poarte în rugăciune această lucrare și îmi doresc ca prin articolele ȘtiriCreștine.ro să fie încurajați și motivați să trăiască o viață mai aproape de Dumnezeu și de Biserica Lui din toată lumea.

Gabriela Augustinov
Breidenbach, Germania

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.