Eveniment de rugăciune la nivel mondial speră să ajungă la 1 miliard de participanți până la sfârșitul lunii mai

1 Mai marchează începutul unui eveniment de rugăciune la nivel mondial care speră să ajungă la un miliard de oameni. În luna Ianuarie, aproximativ 1.000 de biserici s-au reunit la Tennessee pentru un eveniment de rugăciune de 30 de zile, intitulat „Awaken Tennessee”, în urma căruia a avut loc o trezire spirituală în masă.

Evenimentul a fost programat să aibă loc din nou luna aceasta, dar datorită pandemiei de COVID-19 și unui val de tornade violente care s-au abătut asupra statului Tennessee, multe din bisericile care erau implicate sunt închise.

Barbie Franklin, coordonator la nivel de stat pentru „Awaken Tennessee”, a declarat că, în ciuda acestor neplăceri, Dumnezeu va continua lucrarea de trezire pe care a început-o, cu ajutorul tehnologiei.

„Cred că ceea ce Dumnezeu face este înălțător. Acest lucru ne-a smerit pe toți, și într-adevăr, ca trup al lui Hristos noi trebuie să vedem ceea ce Domnul a spus: „dacă poporul Meu, peste care este chemat Numele Meu, se va smeri, se va ruga şi va căuta Faţa Mea, şi se va abate de la căile lui rele, îl voi ascultă din ceruri, îi voi ierta păcatul şi-i voi tămădui ţara„. În timp ce trezirea spirituală a început în Rogersville, mulți oameni se roagă de mulți ani pentru aceste tipuri de lucrări”, a declarat Franklin pentru CBN News.

Vineri (1 Mai n.tr.), liderii care lucrează cu Awaken Tennessee au lansat oficial evenimentul de rugăciune prin intermediul internetului pe siteul  „World Prayer Together”, și prin fluxuri live pe Zoom, YouTube și Facebook.

Este o lucrare care creștere din ianuarie. Ultima proiect de acest gen pe care l-am desfășurat a avut ca rezultat peste 130.000 de dispozitive conectate la acest apel de rugăciune din mai mult de 145 de națiuni și a fost tradus în 26 de limbi diferite.

Proiectul online va iniția o dezvăluire a evangheliei la nivel mondial și va fi tradus în timp real în 40 de limbi diferite.

Creștinii de pe tot globul sunt încurajați de Go2020 și de alte rețele de rugăciune și evanghelizare să se roage și să împărtășească Evanghelia cu cinci sau mai multe persoane în fiecare zi în cursul lunii Mai. Scopul final este că un miliard de oameni să fie atinși de Evanghelie până la sfârșitul acestei luni.

SURSA | ChristianHeadlines

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.