IMPORTANT: Conferinţa anuală European Leadership Forum va avea loc online

Pandemia de coronavirus a determinat anularea multor evenimente locale sau internaţionale, însă unele dintre acestea s-au mutat în mediul online şi pot fi urmărite cu ajutorul diverselor aplicaţii.

„În acest an în luna Mai, lideri din 59 de ţări se înregistraseră pentru a participa la European Leadership Forum (ELF), în persoană, în oraşul Wisla din Polonia. Pentru prima dată, organizatorii au fost nevoiţi să contramandeze strângerea împreună la un loc a participanţilor din cauza Covid-19,” se spune într-un comunicat de presă.

Evenimentul nu s-a anulat însă, va avea loc online şi va deschis oricărui credincios evanghelic din orice loc de pe glob, participarea fiind gratuită.

Între 22 şi 28 Mai, „liderii evanghelici din toată lumea vor fi inspiraţi şi echipaţi pentru viaţă, pentru leadership şi pentru slujire[…] pentru a reînnoi biserică şi evangheliza Europa”.

Peste 100 de vorbitori de talie mondială

Vor fi 114 workshopuri, seminarii,conferinţe, networking şi sesiuni plenare unde vor conferenţia peste 100 de personalităţi din mediul evanghelic cum ar fi John Lennox, profesor la Oxford sau Os Guiness, apologist şi autor.

„Dacă eşti un evanghelic dedicat atunci te invităm să ni te alături online gratuit pentru un timp de învăţătură şi părtăşie. Vino şi interacţionează cu fraţi şi surori din toată lumea,” este invitaţia organizatorilor.

John Piper spune despre eveniment: „ELF este un catalizator pentru înaintarea organizaţiilor evanghelice în Europa. Este un eveniment unde se creează relaţii de prietenie şi comunicare, ale cărui roade în iniţiative biblice strategice este semnificativ şi în creştere”

„Evenimentul  European Leadership Forum este o iniţiativă strategică pentru înaintarea Evangheliei. Cred cu toată puterea în misiunea acestui eveniment,” spune autorul şi profesorul de teologie de la Phoenix Seminary, Wayne Grudem.

Toate întâlnirile și prezentările de la eveniment se vor desfășura in limba engleză.

Dacă sunteți interesat să vă înscrieți o puteți face accesând acest link.

Sursa: Evangelical Focus

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.