Peste 260.000 de oameni s-au alăturat veteranilor celui de-al doilea Război Mondial într-o rugăciune pentru trezirea spirituală

Săptămâna trecută, veteranul celui de-al Doilea Război Mondial, Rev. Fred Lunsford, s-a rugat pentru o trezire spirituală într-o întâlnire de rugăciune online la care au participat peste 250.000 de persoane.

Lunsford, care a păstorit 70 de ani în Carolina de Nord, s-a îmbolnăvit acum doi ani și L-a rugat pe Dumnezeu să-l ia acasă, dar Dumnezeu avea alte planuri pentru eroul de război, relatează CBN News.

„Acum doi ani, când aveam 93 de ani, am crezut că voi muri. Eram foarte bolnav și L-am rugat Domnul să mă lase să mor. Am vrut să merg în cer, însă Dumnezeu mi-a spus: „Încă nu!” a spus Lunsford.

Lunsford l-a întrebat pe Dumnezeu de ce îl lasă în suferință, de ce nu îl ia acasă, iar Dumnezeu i-a răspuns „penru că trebuie să te rogi pentru o trezire spirituală!”

De atunci, ca un slujitor credincios al lui Hristos, Lunsford face acest lucru. În grădina sa personală amplasată în munții Marble, NC, Lunsford se roagă cu fermitate pentru o trezire spirituală.

„Dumnezeu mi-a prelungit anii dintr-un motiv, El a vrut să mă rog pentru trezirea spirituală și să chem cât mai mulți oameni care să se roage. Dumnezeu mi-a vorbit în inima mea, iar eu am acceptat”, a spus Lunsford pentru CBN News.

În ianuarie, Lunsford l-a invitat pe pastorul Bisericii Baptiste Mud Creek, Rev. Greg Mathis, să se roage împreună cu el. Mathis a descris experiența de rugăciune ca fiind puternică, menționând că L-a simțit pe Dumnezeu într-un mod pe care nu l-am mai experimentat de multă vreme.

Inițial, planul era de a face ca sute de păstori să i se alăture lui Lunsford în grădina lui de pe munte pentru a se ruga, dar din cauza pandemiei COVID-19, trebuiau făcute noi planuri.

Evenimentul de rugăciune online, „Praying on the Monutain”, a fost organizat ca o alternativă de Mathis și echipa să de la Mud Creek Baptist Church. Peste 267.000 de oameni s-au alăturat acestei zile de post și rugăciune.

„A fost uimitor cum s-a întâmplat totul. Este dincolo de puterea mea de a înțelege. Pur și simplu nu pot înțelege asta. Totul este datorită harului Său. Știu că acest lucru este lucrarea lui Dumnezeu”, a adăugat el.

SURSA | ChristianHeadlines

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.