Platforma Prodocens Media a fost blocată în timpul emisiei!

Nu este o premieră, nicio noutate. Se întâmplă des și țintit cu paginile și grupurile mari creștine. Facebook cenzurează și blochează platformele creștine fără să cerceteze anumite situații. Iar cei care nu ne agreează se folosesc maxim de această oportunitate.

Marți seară, 12 mai, pagina Prodocens Media a fost blocată în timpul emisiunii „Realitatea la Zi” cu tema: „Creștinii față în față cu politicile și ideologiile anticreștine”. În platoul emisiunii au fost invitați: avocatul ANA-CORINA SĂCRIERU şi domnul MIHAI GHEORGHIU – președintele Platformei Civice ÎMPREUNĂ. După doar 20 de minute de la startul emisiei pagina de Facebook a fost raportată și blocată până în această dimineață.

În continuare vă invităm să citiți comunicatul lansat în această dimineață de fondatorului Prodocens Media, Cătălin Vasile.

„Bună dimineată stimați prieteni

Trăim vremuri tulburătoare și până aseară am trăit cu impresia că am văzut tot ce înseamnă noile forme de cenzură, dar se pare că m-am înșelat. N-am crezut că se va ajunge la acest nivel când un live transmis din studioul Prodocens Media să fie oprit chiar în momentul desfășurării și mai ales să-mi fie tăiat accesul total la contul personal și la paginile pe care le administrez, totul fără nici un mesaj de avertisment sau o explicație.

Azi noapte am stat până târziu să scriu petiții către Facebook și să cer explicații pentru suspendarea contului și spre surprinderea mea dimineață contul personal și accesul către pagina Prodocens Media au fost reactivate, la fel fără nici o explicație.

Probabil subiectele pe care le discutăm nu sunt tocmai pe placul unora dintre activiștii neo-marxiști care în mod temeinic ne raportează postările în fiecare zi și nici cu politicile și ideologiile anticrestine promovate de magnații din social media. Ne pare rău dar nu putem sta pasivi fără să zicem nimic atunci când vedem că valorile creştine sunt astăzi ridiculizate ṣi teoretizate spre un sens laic, iar creṣtinii sunt puṣi „la colţ” şi invitaţi să-şi reanalizeze propriile valori, împinṣi de la spate spre formalismul ritului exterior, atunci când acesta mai este permis.

Nu putem adopta o atitudine de indiferenţă faţă de ceea ce se întâmplă în aceste vremuri și dacă am tăcea ar înseamna să abandonăm mandatul care ne-a fost încredinţat de către Domnul Hristos tuturor celor ce ne numim creştini.

Suntem conștienți că apatia față de ceea ce numim credința creștină și abandonul valorilor creștine s-a produs nu ca rezultat al lipsei de valori, ci mai degrabă datorită schimbării valorilor.

Suntem convinși că valorile creştine fac parte din valorile fundamentale ale poporului român, iar aplicarea lor în actualitatea românească dominată acum de incertitudine ṣi conflicte pe toate planurile poate să conducă la obţinerea echilibrului etic și spiritual atât de necesar.

În final cu mâna pe inima spunem încă o dată că indiferent de problemele și consecințele pe care le vom întâlni și de acum încolo Prodocens media va continua să apere şi să promoveze valorile creştine.

Aşa să ne ajute Dumnezeu!
Cu preţuire şi mulţumiri,
Cătălin Vasile”.

Echipa ȘtiriCreștine.ro vă cheamă să vă rugați pentru protecția creștinilor care sunt o voce în spațiul virtual. Rugați-vă să reușim să ne protejăm conținutul pe care îl difuzăm și politicile Facebook să se schimbe în raport cu creștinii. Rugați-vă pentru cei care își permit să raporteze și să creeze asemenea situații, să fie cercetați de mesajul pe care îl transmitem și să se întoarcă la Domnul. Rugați-vă ca misiunea prin media să ajungă la capătul pământului și în aceste zile să putem fi o voce clară a Adevărului și a Speranței pentru cei care au nevoie de Dumnezeu.

1 comentariu

  1. Amos Soma 14 mai 2020

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.