CBN lansează „Academia Cartea Cărților”, o versiune online a Școlii Duminicale

Copiii din întreaga lume învață Biblia cu programa online a Academiei „Cartea Cărților”. Peste 1.000 de biserici folosesc site-ul Academiei, iar alte mii din întreaga lume folosesc materialele puse la dispoziție de către CBN.

Învățătorii pot reda videoclipuri online și pot chiar preda lecțiile de la Școala Duminică în direct pe orice dispozitiv conectat.

Fiecare curs este împărțit în trei părți care prezintă o aventură captivantă „Cartea Cărților”, plus un videoclip care explică istoria biblică din lecția respectivă, arheologie, și un alt videoclip care îndreaptă atenția fiecărei povestiri biblice înspre Isus.

Academia „Cartea Cărților” oferă, de asemenea, planuri de lecții, videoclipuri muzicale și diferite activități.

Planurile lecțiilor se pot tipări instantaneu, iar formatul programei este ușor de urmat, indiferent de numărul de copii din clase.

Studenții se vor bucura să învețe din Cuvântul lui Dumnezeu cu ajutorul videoclipurilor interactive ale Fundației „Cartea Cărților”.

Când predarea se termină, distracția continuă pentru întreaga familie, Cartea Cărților oferind acces gratuit la explorarea jocurilor online, o provocare biblică zilnică și aplicația „Cartea Cărților”, care se poate descărca pentru telefoanele cu sistemul de operare Android AICI sau cele cu IOS de AICI.

În timpul pandemiei, bisericile care se abonează la Academia „Cartea Cărților” pot accesa gratuit mai mult de 50 de cursuri pentru școala duminicală de acasă.

SURSA | CBN News

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.