Prodocens media lansează campania „FII 1”

Stimați prieteni,

Iată că deja au trecut două luni de când am început să emitem live din studioul Prodocens TV și ne bucurăm că emisiunea „Realitatea la zi” începe să fie din ce în ce mai vizibilă. Vă mulțumim că sunteți alături de noi, de asemenea pentru critici și recomandări, dar mai ales pentru rugăciuni.

Dorința noastră este să continuăm să creștem numărul orelor de live și să introducem în grila Prodocens și alte emisiuni de dezbatere, adolescenți și tineri, iar pentru asta avem nevoie de ajutorul dumneavoastră.

Anul această se împlinesc 6 ani de când am simțit chemarea de a înființa și investi în această misiune de apărare și promovare a valorilor creștine prin media și, în tot acest timp, din punct de vedere al resurselor am susținut singur împreună cu familia această lucrare și mă bucur pentru tot ce s-a realizat până acum, mai ales că am continuat să lucrez la propriul loc de muncă și de asemenea să coordonez și să susțin Prodocens media.

Pentru că nu vrem să ne oprim aici, astăzi lansăm campania de susținere „FII 1”, prin care noi. Prodocens media, vă invităm să fiți și să slujiți alături de noi, să fiți UNUL dintre aceia care se implică și care se jertfesc pentru ca Adevărul să ajungă până la marginile pământului.

Începând de astăzi vă invităm să faceți parte din echipa extinsă a Prodocens Media, prin donarea unei sume de 1 RON, 1 EUR sau 1 USD. Nu, nu este o glumă, ci doar dorința a noastră de a va implică și pe dumneavoastră, pe cei care doriți să faceți ceva pentru apărarea și promovarea valorilor creștine, pe cei care doriți ca și prin efortul dumneavoastră Evanghelia să ajungă până în cele mai îndepărtate locuri. Suntem conștienți că nu e deloc ușor să donați 1 RON, 1 EUR sau 1 USD și vă veți convinge de lucrul acesta încercând.

Pe lângă zâmbetul pe care vi l-am produs când ați văzut această dorință a noastră, vă asigurăm că ceea ce ne preocupă mai mult este OMUL din spatele acelui 1 RON, 1 EUR, 1 USD, om pe care îl chemăm să fie UNUL din cei luptă alături de noi.

Ne rugăm ca această campanie să fie un succes și să avem cât mai mulți creștini slujitori alături de noi.

Pentru donația de 1 RON, 1 EUR sau 1 USD găsiți conturile aici dar și în afișul alăturat. Vă mulțumim!

Asociatia Prodocens Media
BRD Agentia Virtutii
CIF: 33686860
RO43 BRDE 410S V239 2788 4100 Ron
RO83 BRDE 410S V288 8863 4100 Eur
RO79 BRDE 410S V288 8871 4100 Usd
BIC/SWIF CODE BRDEROBU
Revolut: 0722625613

De asemenea, dorim să vă încurajăm să luați legătura cu noi, să ne scrieți, să ne împărtășiți gândurile, criticile și recomandările dumneavoastră și de asemenea vă cerem să vă rugați pentru noi.

Cu stimă şi mulţumiri,
Cătălin şi Angelica Vasile,
fondatori Prodocens Media
catalin.vasile@prodocensmedia.ro
Tel: 0722625613

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.