FINALUL proiectului 30 de zile 2020: Stăruiți în rugăciune!


Atunci când luna nouă apare pe cer, ea marchează începutul unei noi luni islamice şi debutul Eid al Fitr – „Sărbătoarea Încheierii Postului”!

După 30 de zile de post, sărbătoarea Eid de la sfârşitul Ramadanului este o perioadă plină de bucurie ce va dura cam trei zile. Musulmanii îşi vor cumpăra haine noi, îşi vor face cadouri unul altuia şi, desigur, vor sta la masă savurând mâncăruri speciale. În ţările cu o populaţie majoritar musulmană, străzile vor fi special decorate şi vor avea loc sărbători publice.

Eid al Fitr începe pentru mulţi musulmani cu rugăciunea în comun de la răsăritul soarelui şi cu oferirea de bani (zakat) la săraci, care este unul dintre cei cinci stâlpi ai islamului.

Poţi saluta prietenii musulmani în aceste zile spunând „Eid Mubarak”, care înseamnă „Un Eid binecuvântat.

Ramadanul s-a încheiat în acest an, dar tu poţi să continui să te rogi pentru musulmanii pe care îi cunoşti şi pentru toţi musulmanii din lume:

De-a lungul anilor, echipa 30 de Zile de Rugăciune a documentat multe decizii de a-L urma pe Hristos printre musulmani. Au fost mai multe întoarceri la Hristos (uneori şi câte 1000 de musulmani sau chiar mai mulţi) în ultimii 50 de ani decât în toată istoria documentată a misiunii creştine! Rugaţi-vă ca această uşă a harului să rămână deschisă (Fapte 2:17-21).

  • Rugaţi-vă pentru lucrătorii creştini şi organizaţiile a căror misiune este de a pregăti ucenici printre musulmani. Dacă ai vrea să intri în legătură cu aceste organizaţii, contactează-ne pentru mai multe informaţii la: info@pray30days.org
  • Rugaţi-vă ca Duhul Sfânt să pună în voi inima lui Dumnezeu pentru musulmani, să-i vedeţi aşa cum şi Domnul îi vede, şi să fiţi lumina care îi conduce la Isus (Matei 5:14-15).
  • Rugați-vă pentru oportuntăți ca să le arătăm dragostea lui Hristos musulmanilor din jurul nostru.
  • Rugați-vă și primiți-i în casele voastre pe cei care Îl slujesc pe Hristos printre oamenii musulmani (Romani 12:13).
  • Atunci când vă adunați cu alți credincioși, amintiți-vă unii altora să vă rugați pentru musulmani pe tot parcursul anului și încurajați-i să participe la proiectul 30 de zile!

Puteți DESCĂRCA întregul ghid de rugăciune 2020 în format PDF AICI!

Vă mulţumim!

Mulţumim celor care fac posibilă realizarea proiectului 30 de Zile în fiecare an – colaboratori, fotografi, traducători, graficieni şi distribuitori din toată lumea, precum şi misiunile şi bisericile care îi sprijină şi îi mobilizează.

Şi vă mulţumim pentru participarea la 30 de Zile de Rugăciune pentru Lumea Musulmană în 2020! Vă aşteptăm şi anul viitor!

Ne dorim întotdeauna să cunoaştem şi părerea dumneavoastră. Contactaţi-ne prin website-ul nostru: www.pray30days.org sau prin email la: info@pray30days.org sau urmăriţi-ne pe reţelele sociale:

Îţi mulţumim că te-ai rugat!

Editorii proiectului 30 de Zile International

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.