Femeie din America moare, ajunge în Rai şi este trimisă înapoi cu misiunea de a „aduce acolo cât mai mulţi oameni”

Charlotte Holmes este într-o misiune de a spune întregii lumi experienţa prin care a trecut în ziua când a murit şi a a ajuns în Rai.

Această experienţă i-a schimbat viaţa definitiv.

În luna septembrie a anului trecut, Charlotte a ajuns într-un spital din oraşul Springfield, statul american Missouri, după ce a mers la un doctor cardiolog pentru o consultaţie. Acesta i-a luat tensiunea, care era 23/13 și a trimis-o imediat să se interneze.

La scurt timp după ce s-a internat în spital, Charlotte a suferit un accident vascular cerebral şi a murit.

„Mi-am văzut trupul de deasupra…mă uitam în jos şi am văzut 12 asistente. O persoană era aplecată peste trupul meu şi-mi făcea manevre de resuscitare. Nu simţeam nici o frică. Simţeam o stare de mulţumire. Era uluitor,” a declarat ea pentru CBN News.

Ea spune că ceea ce a văzut şi auzit în continuare este cu mult mai frumos decât şi-a imaginat vreodată.

„Am ştiut dintr-o dată că nu eram la mine acasă, eram în drum spre casa mea cerească.”

„Aproape imediat, din câte îmi dădeam seama, am auzit muzică. Am văzut copaci, flori şi totul părea că se leagănă în ritmul muzicii…atmosfera era plină de laudele îngerilor şi a oamenilor de acolo.”

„Simţeam mirosul celor mai frumoase flori, mai frumoase decât am văzut vreodată în toată viaţa. Nu există flori pe pamant care să miroasă în acest fel.”

Charlotte spune că a ajuns în faţa porţilor de margăritar si a văzut acolo pe toate rudele şi toţi prietenii ei care muriseră înainte.

„Era o mulţime atât de mare, toţi prietenii mei, toată familia și sfinţii din vechime. Nu există cuvinte ca să exprime ceea ce am văzut acolo.”

M-am uitat şi am văzut familia mea. Mamă, tată, sora mea şi prietena mea cea mai bună. Cu toţii arătau ca în tinereţe. Nimeni nu purta ochelari. Un văr de-al meu, care pe pământ îşi pierduse un picior, acum le avea pe amândouă. Arătau cu toţi ca şi cum ar avea în jur de 30 de ani.”

Charlotte spune că a văzut şi un copil printre ei.

Când era tânără, Charlotte a pierdut o sarcină care ajunsese la 5 luni și jumătate. Pentru o perioadă după acest eveniment nefericit, ea s-a luptat cu depresia pentru că nu putuse să-şi ia la revedere de la copilaşul ei.

„În acea perioadă nu te lăsau să-l ţii în braţe, nu avea voie să-l îngropi…”, îşi aminteşte ea.

„I-am spus lui Dumnezeu ‘Doamne, vreau să-mi văd nepoţii când se căsătoresc.’ Şi dintr-odată Domnul mi-a zis: ‘Te las să alegi. Poţi rămâne aici sau poţi să te întorci. Dar dacă te întorci atunci trebuie să spui şi altora despre această experienţă. Trebuie să aduci acasă cât de mulţi oameni poţi.’ ”

„Domnul a spus: ‘Curând, foarte curând, vin să-mi iau mireasa, Biserica. Nu vei avea mult timp la dispoziție. Du-te, te trimit în Numele Meu.’ ”

Charlotte a ştiut imediat că trebuie să se întoarcă. De atunci ea este într-o misiune de a spune la cât mai mulţi oameni despre experienţa ei.

„Raiul este mult cu mult mai mult decât ne imaginăm noi. Este atât de frumos. Şi slavă Domnului, El mi-a dat atâtea ocazii să îmi spun povestea…să împărtăşesc cu alţii dragostea lui Dummnezeu,” a spus ea. „Trebuie să ducem cu noi în Rai pe cât mai mulţi.”

Sursa: CBN News

Un VIDEO cu mărturia ei:

2 Comentarii
  1. Popa Daniel Gabriel din Sibiu 31 mai 2020 Reply
  2. Popa Daniel Gabriel din Sibiu 31 mai 2020 Reply

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.