ÎMPREUNĂ DE RUSALII: Eveniment online global organizat de Alianţa Mondială Baptistă

Acum 100 de ani familia mondială Baptistă s-a reunit pentru a oferi primul ajutor de amploare pentru comunităţile ce sufereau după ce pandemia de gripă spaniolă a făcut ravagii. Acum, o sută de ani mai târziu, facem un apel către voi – fraţi şi surori baptiste – de a răspunde şi de a ajuta o biserică globală în suferinţă. Aşa cum Duhul Sfânt a venit la Rusalii, vă invităm să ne strângem împreună ca o familie globală în acest weekend (29 – 31 Mai). Imaginaţi-vă munţii pe care Dumnezeu i-ar muta dacă fiecare biserică baptistă din fiecare regiune din lume s-ar uni cu toate celelalte în închinare, în rugăciune şi în generozitate pentru a-i ajuta pe cei în nevoie. Şi tu ni te poţi alătura.

ÎMPREUNĂ ÎN ÎNCHINARE

Încurajează-ţi biserica să participe online în această sâmbătă la experiența globală de închinare care va conţine muzică, rugăciune şi mărturii din fiecare regiune din lume.

ÎMPREUNĂ ÎN SCOP

Angajează-te să fii alături de o biserică mondială aflată în suferinţă, printr-o acţiune la care să participi individual, cum ar fi de exemplu o rugăciune sau conectându-te la obiectivele care vor stabilite în mesaje ce vor fi transmise.

ÎMPREUNĂ ÎN GENEROZITATE

Alocă o parte din darurile tale de Rusalii către Alianţa Baptistă Mondială pentru a susţine „Standing Together Global Response Plan”, un fond care s-a constituit şi din care au fost deja susţinuţi 100.000 de credincioși din peste 50 de țări.

Înregistrează-te acum pentru a putea participa accesând următorul link.

Evenimentul va fi transmis in direct și pe Facebook și YouTube.

2 Comentarii
  1. Ghio 2 iunie 2020 Reply
  2. Eu 4 iunie 2020 Reply

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.