Jurnal de Misiune din India: Cazurile de infectări cu Coronavirus în continuă creștere

Marea Trimitere nu poate fi izolată în carantină. Cei din linia întâi, misionarii români continuă să fie mesagerii Marii Trimiteri chiar și în aceste vremuri. Vă invităm să vă notați motivele de rugăciune a familiei Rai, aflați în misiune pe termen lung în India unde cazurile de infectare cu noul Coronavirus sunt în continuă creștere.

Dragii noștri,

Vă salutăm cu harul și pacea Domnului!

Prin harul Lui suntem bine și mulțumim Domnului că El s-a îngrijit de tot ce am avut nevoie.

Vă rugăm să vă rugați pentru situația din India. Cazurile de Coronavirus cresc tot mai mult, iar foarte mulți oameni suferă de foame. Mulți muncitori care plecaseră în diferite orațe mari au rămas fără slujbe și fără venit. Mulți au murit încercând să meargă pe jos mii de kilometri ca să ajungă acasă.

Și la noi în Gorubathan multe familii au rămas fără venit, iar perioada de carantină tocmai s-a prelungit până în 31 mai.

Prin harul Domnului și cu ajutorul fraților și surorilor din România, am putut ajuta mai multe familii nevoiașe cu pachete de alimente și nădăjduim să putem ajuta pe mai mulți.

Cu ajutorul Domnului, am reușit să reluăm lucrarea de construcție a bisericii și lucrările înaintează încet.

Vă rugăm să vă rugați și pentru noi, pentru protecția Domnului în această perioadă grea și ca Domnul să ne ajute să fim o lumină în întunericul din jur și un exemplu al dragostei Sale.

Vă mulțumim din inimă pentru rugăciuni, încurajări și pentru sprijinul trimis pentru nevoile noastre și ale lucrării de aici. Domnul să vă răsplătească și să vă binecuvânteze din belșugul harului Său!

Cu dragoste în Domnul,
Gabriela, Raja și Baruch Rai

Sursa: Agenția Kairos

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.