Selah – Oprește-te și laudă-L pe Domnul

În momentele de selah tindem să ne gândim la ce a fost și cum vom putea aduce din nou trecutul în prezent. Vrem să retrăim ceea ce noi considerăm „normal”.

Dacă nu ne trezim repede, nu vom face decât să pierdem frumusețea selah-ului.

Momentele de oprire nu sunt pentru a tânji după trecut. Sunt pentru a învăța din trecut, a trăi prezentul și a te pregăti pentru viitor.

Scopul selah-ului este să ieși diferit din el. Nu mai poți purta vechile încălțări. Pentru ceea ce urmează avem nevoie de încălțăminte nouă. Un nou paragraf al vieții este pe cale să fie scris. Acum este momentul echipării.

Ești doar tu și Dumnezeu. Doar atât, dar suficient.

Ești față în față cu cel mai bun Mentor și Învățător. Nimic altceva care să îți merite atenția.

Se prea poate ca motivul pentru care ești aici să fie pentru că nu ai ascultat ceea ce El are să îți spună. Ai fost ademenit de miresmele lumii.

Acum ești doar tu și EL…

Dacă nu te vei grăbi spre altceva, ci vei rămâne pur și simplu în prezența Lui, vei descoperi că nu este un alt loc mai frumos ca acesta. Îți va fi atât de bine încât nu ai mai vrea să pleci. Nu ai mai vrea să te întorci în „normal”. E atât de dulce.

Acum ești doar tu cu El, și e bine…e foarte bine.

Oprește-te și laudă-L pe Domnul!

– selah –

Lăudaţi pe Domnul, toate neamurile, lăudaţi-L, toate popoarele! Căci mare este bunătatea Lui faţă de noi și credincioșia Lui ţine în veci. Lăudaţi pe Domnul!

Psalmul 117:1‭-‬2

Sursa: YouVersion

Autor: Harvest Timișoara

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.