Agenda LGBTQ pe Disney Plus: Personajul principal al celui mai recent film Pixar este homosexual

„Out”, cel mai recent film din seria de filmulețe scurte Spark Shorts al Pixar Animation Studios prezintă în rolul principal un bărbat gay pe nume Greg, care intenționează să se mute împreună cu iubitul său, Manuel. Primul personaj LGBTQ într-un rol principal dintr-un film Pixar, face inițial tot ce îi stă în putință ca să ascundă secretul în legătură cu orientarea sa sexuală.

Filmulețul animat lung de nouă minute, ce a debutat pe Disney Plus vinerea trecută, începe cu Greg, care nu știe cum să le spună părinților săi că este homosexual. Un trailer ce poate fi văzut pe pagina de Facebook Disney Plus, îl înfățișează pe Greg, ținând în mână o fotografie cu el, îmbrățișându-și partenerul homosexual, pe nume Manuel.

Greg reușește să facă schimb de corpuri cu câinele lui – datorită unei lese magice – și încearcă să își distragă părinții de la a descoperi dovezile relației sale cu Manuel. La final, după ce părinții lui Greg au aflat că el este homosexual, Greg își îmbrățișează partenerul său de același sex ținând în mână o ceașcă cu ciocolată caldă.

În ultimii ani, copiii au fost vizați din ce în ce mai mult de agenda LGBTQ prin intermediul desenelor animate și a așa-numitului divertisment pentru toată familia.

În februarie, Disney-Pixar a prezentat primul personaj care s-a prezentat ca fiind gay, în animația „Outward” despre un polițist ciclop. Ofițera de poliție Specter a apărut scurt într-o scenă din film, în care a afirmat că fiica iubitei ei o exasperează. Acest personaj a apărut la numai câteva săptămâni după ce Marvel a anunțat că noul film „The Eternals” va fi rulat în teatre în această toamnă. Se pare că filmul va prezenta căsnicia homosexuală a personajului Phastos, care este primul supererou gay al seriei Marvel.

În decembrie anul trecut, Disney a adăugat și el în serialul „High School Musical”, prima romanță homosexuală. În episodul intitulat „Homecoming” este vorba de un banchet, la care un personaj de sex masculin îl invită pe un alt băiat la dans. Actrița Sofia Wylie a declarat, că ea speră ca relațiile homosexuale între tineri să devină ceva normal. „Totul a devenit mai normal și consider că acesta trebuie să fie obiectivul”, a declarat ea.

Chiar și prețuitul serial PBS Kids: „Clifford, marele câine roșu” a adoptat acest standard prezentând în mod repetat un personaj LGBT. În serial este vorba despre Emily Elisabeth și câinele ei roșu și uriaș, pe nume Clifford. La începutul acestui an, serialul a prezentat două personaje lezbiene în episodul „The big red Tomato / Dogbo”, când una din prietenele lui Emily își aduce cele două mame la o petrecere.

Pentru mulți părinți creștini, acese momente nepotrivite și confuze între persoane de același sex sunt greu de explicat copiilor lor.

Evanghelistul Franklin Graham și alți lideri conservatori au chemat cât mai mulți părinți să boicoteze agenda Disney LGBT.

„Disney încearcă să imprime agenda LGBT în inimile și mințile copiilor voștri. Atenție! Disney are dreptul să producă desene animate, trăim într-o țară liberă. Însă, în calitate de creștini, avem și dreptul să nu le susținem compania. Sper că vor fi cât mai mulți părinți de pretutindeni care vor spune NU Disney”, a declarat Franklin Graham într-o postare pe Facebook.

Sursa: CBN News

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.