COVID-19 | Rugați-vă pentru cei care suferă în timpul pandemiei globale

Pandemia de coronavirus continuă să afecteze lumea, cu cinci milioane de cazuri confirmate la nivel global la momentul redactării jurnalului. Rata de infecție continuă să crească în unele țări, în timp ce în alte părți ale lumii încep să se ridice restricțiile.

Pe fondul anxietății și greutăților generate de criza globală Covid-19 și a imensei suferințe a celor care și-au pierdut toate veniturile când au început blocajele, generozitatea susținătorilor noștri a fost ca o lumină strălucitoare. Datorită donațiilor dumneavoastră, Fondul Barnabas a trimis ajutoare alimentare pentru peste 250.000 de creștini, produse de igienă pentru peste 14.000 de creștini și sprijin pentru mai mult de 6.400 de lideri ai bisericii.

Un pastor din Bangladesh ne-a împărtășit acest mesaj de la unul dintre membrii bisericii sale care a primit ajutor alimentar de la Barnabas: „Azi dimineață eram trist, dar acum zâmbesc pentru că știu cum este viața fără mâncare și viața cu mâncare. Slavă Domnului! Mulțumesc foarte mult. Fie ca Dumnezeu să vă binecuvânteze din belșug.”

Creștinilor li se refuză ajutorul alimentar guvernamental în unele părți ale lumii, unde sunt discriminați de obicei. În India, pastorul „James” a mers să ridice alimentele pe care guvernul le oferea familiilor sărace și nevoiașe afectate de blocajele Covid-19, dar distribuirea a fost organizată de grupuri hinduse locale, care domină guvernul în statul în care trăiește pastorul James. Hindușii au refuzat să îi dea alimente decât dacă renunță la credința sa în Domnul Isus. Desigur, pastorul James nu s-a lepădat de iubitul său Mântuitor, așa că a plecat acasă cu mâna goală în fața familiei sale flămânde.

Partenerii noștri din India au grijă acum de pastorul James și de multe alte familii creștine, oferindu-le orez, făină, ulei de gătit, cartofi, ceapă, sare și condimente, precum și măști pentru față și săpun.

Rugați-vă pentru toți cei care suferă din cauza blocajelor și cereți ca ei să-și ațintească privirile asupra Mântuitorului nostru, Isus Hristos (Evrei 12:2-3). Rugați-vă ca creștinii din întreaga lume să crească în credință în aceste vremuri incerte și să învețe să aibă încredere deplină în Domnul, care le va netezi cărările (Proverbe 3:5-6). Mulțumim pentru generozitatea susținătorilor noștri, a căror dăruire continuă face posibilă activitatea Fondului Barnabas.

Sursa: Fondul Barnabas

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.