Doamne binecuvântează America

Doamne binecuvântează America și toți americanii. În această zi istorică de sărbătoare Te rog să privești cu mila și îndurarea Ta la această țară cu o moștenire creștină autentică. Binecuvântează prezentul și viitorul acestei țări. Binecuvântează generația de azi și de mâine să păstreze valorile moștenite de la fondatorii acestui stat, care l-au construit pe principiile și valorile lăsate de Tine în Sfânta Scriptură.

Binecuvântează președintele actual al Statelor Unite. Binecuvântează întreaga conducere federală, națională și locală din SUA. Ajută fiecare om înălțat în dregătorii să te cunoască pe tine, să iubească oamenii și să gestioneze puterea încredințată de Tine cu responsabilitate și cu dragoste pentru oameni.

Binecuvântează Biserica Ta din SUA să ardă în clocot pentru Tine atât pe continetul American, cât și până la capătul pământului. Binecuvântează păstorii, diaconii și liderii de tineret responsabili de alte inimi să poată face față atacurilor diavolului și în orice bătălie spirituală să fie învingători. Binecuvântează consilierii spirituali ca în aceste vremuri să fie sursa Ta de mângâiere pentru orice inimă frântă.

Doamne binecuvântează mișcările politice, economice, sociale și culturale din SUA. Știi că aceste fenomene implică multă degradare morală, spirituală în SUA. Valorile morale sunt contestate și profanate. Doamne ai milă de această generație și întoarce-i inima și privirea spre Tine și Cuvântul Tău. Doamne dă libertate spirituală și vindecare emoțională de orice curent nesătos și de orice orientare distrugătoare trupului, minții și sufletului. Doamne vindecă America de păcat și desfrâu. Vindecă ființele frânte și robite de patimi scârboase și trenduri distrugătoare care nu mai pot fi reparate.

Doamne binecuvântează tinerii și copii americani, protejează-i de curente distrugătoare, păzește-le mintea și inima de influențe nesănătoase. Protejează-i de abuzuri și agresiune fizică, psihologică la școală. Protejează-i copii din familiile creștine și din familiile de culoare de discriminare și agresiune. Binecuvântează-i să își cunoască istoria, moștenirea spirituală și harul deosebit de a se naște în țara libertății.

Binecuvântează părinții și bătrânii acestei țări, ca să aibă priceperea și înțelepciunea să transmită valorile creștine moștenite copiilor și nepoților lor. Doamne ajută-i ca în aceste vremuri în care majoritatea trăiește după propriile lui reguli să fie o voce relevantă și să le lase moștenire următoarei generații teama de Tine.

Doamne binecuvântează și protejează fiecare străin adăpostit în Țara Visurilor și Țara Libertății. Ajută fiecare familie care vine în această țară cu visul de a trăi o viață mai bună. Progejează-i de discriminare și agresiune. Ajută copii străini să se acomodeze cu noul context, noua cultură și să nu își piardă identitatea și valorile moștenite în această țară plină de oportunități.

Doamne binecuvântează America și fiecare american. Ajută-i să nu uite niciodată că sunt o țară creștină și așa trebuie să rămână.

La mulți ani America!

1 comentariu

  1. Rodica Sch. 5 iulie 2020

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.