Baptiștii din România - Pionierii - Mihai Ciucă

DAVID și GOLIAT – un canal profesionit dedicat cântecelor creștine pentru preșcolari pe Youtube

Aceia dintre noi care am devenit părinți în ultimii 15 ani am apelat adesea la Youtube pentru a ne binedispune copiii sau pentru a-i ține ocupați până terminăm ciorba sau de scris un email.

Există multe video-uri pentru copii pe Youtube. Dar prea puține dintre ele au mesaj creștin. Dintre cele care au mesaj creștin, cele mai multe sunt realizate mai puțin profesionist: sunetul irită urechea părinților obișnuiți cu înregistrări calitative, imaginile sunt poate pixelate sau pur și simplu video-ul arată vechi, îmbătrânit prin comparație cu oferta de melodii seculare.

Copiii de grădiniță, aflați în anii formativi ai devenirii lor, trebuie să aibă cântece creștine, realizate profesionist, comparabile calitativ cu cele seculare. Astfel, părinții le vor putea transmite copiilor valorile lor și prin intermediul Youtube, platformă pe care părinții tineri o folosesc din ce în ce mai des.

Aceasta este oportunitatea și provocarea pe care ne-am asumat-o: să folosim platforma Youtube pentru a aduce Evanghelia mai aproape de ochii și inima copiilor celor credincioși. Vrem să facem acest lucru producânt cântece însoțite de animație, realizate profesionist, având calitate de studio pentru audio și video deopotrivă. Dacă noi, credincioșii, vom folosi canalul de Youtube pentru copiii noștri, prin puterea rețelelor de socializare, cântecele au potențialul să ajugă și la ochii și inimile copiilor din familii necredincioase.

De aceea, am lansat canalul Youtube DAVID și GOLIAT unde vom posta atât cântece creștine învățate de părinți în copilăria lor, reinterpretate modern, dar și creații proprii alte unor artiști creștini îndrăgiți.

Melodia de debut este cunoscutul și îndrăgitul cântec „Și peștele în apă- Pe toți iubește Domnul Sfânt”.

Vă invităm să vă abonați canalului nostru de Youtube pentru ca să fiți notificați de fiecare dată când vom posta un cântec nou.

Radu Popa
Project Manager
0740 135 607
contact@davidgoliat.ro

Baptiștii din România - Pionierii - Mihai Ciucă

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.